CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lángolt a Duna-parti nádas Csepelen, tűz volt a gyermekvasút vonalán

2012. április 30. 10:02 - csú

Lángra kapott a Kis-Duna-part menti nádas Csepelen a Francia-öböl közelében vasárnap délután - közölte az MTI-vel a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

Kisdi Máté elmondta, az eddigi adatok szerint 5-10 hektáron lángolt a növényzet, a sűrű  füstöt több kilométeres távolságból is  látni lehet, még Budapest Belvárosában is látták a füstoszlopot.

A szóvivő közölte, hogy a gyermekvasút vonaláról is tüzet jelentettek, ide a kisvasúttal jutottak ki a helyi tűzoltók, akik - az ilyenkor szokásos módon - egy víztartályos kocsit erősítettek a szerelvény végére. A lángok tovább terjedését mind a két helyen megfékezték, az anyagi károk nagyságát, és két túzeset okát szakértők vizsgálják.

21erno vidofelvétele a Kis-Duna-parti  tűzről: 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr94480428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása