CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

MSZP: Ajánlat Magyarországnak

2012. május 16. 22:32 - csú

Elkészült az MSZP programjának vitairata, az Ajánlat Magyarországnak elnevezésű dokumentumot Mesterházy Attila pártelnök mutatta be szerdán Budapesten. A vitairat sorra veszi a teendőket a jogállam és demokrácia, a munkahelyteremtés és a gazdaságpolitika, az esélyegyenlőség és a nemzetközi együttműködés területén. Szavai szerint Európa ma a baloldalra figyel, és azzal, hogy Francois Hollande megválasztásával Franciaországot tizenhét év után ismét baloldali elnök vezeti, új fejezet kezdődik a válságkezelésben: a döntően a hiány visszaszorítására és a megszorításokra alapozott konzervatív politikát a munkahelyteremtést és a növekedés beindítását célzó baloldali program válthatja fel.

Mesterházy Attila a német szociáldemokrata párt alapítványa, a Friedrich Ebert Stiftung és a József Attila Alapítvány konferenciáján elmondta: programvázlatuk olyan ajánlat, amely egy igazságosabb Magyarországhoz vezet, az új baloldali politika célja, hogy ne csak a gazdaság állapotát, hanem az emberek helyzetét, életminőségét is jobbá tegyék. Bővebben
ITT. A vitairat innen letölthető. A vitairatot megalapozó tanulmányok itt érhetők el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr734521202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása