CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"A csepeliek elvesztették hitüket a falkaforradalmi vezetőkben"

2013. február 10. 11:43 - csú

ELÉG VOLT-121.pngOlvasónktól érkezett a reagálás Viharfelhők aknamunka nélkül című posztunkra, amelyben Horvát Gyula HIGGADTAN című blogbejegyzését közöltük. Olvasónk írását is változtatás nélkül adjuk közre:  

Kedves Gyula! Szívesen olvasom az írásaidat, mindig helytállóak! Szégyen ami itt folyik jelenleg Csepelen. A legnagyobb szégyen azonban az, hogy még mindig vannak "hívők" akik szemét elvakítja valami. Talán az alagút végén látszó fény. Igaz, hogy az csak a gyorsvonat lámpája, ami legázol mindenkit, aki nem utazik velük a vonaton.

Remélem, ők is hamar leesnek erről a vonatról, mert ha nem tudják ezekkel tartani a tempót, úgyis lerúgják őket. Mi- nem elvakultak- csak reménykedünk és várjuk 2014-et. Addig azonban kevesebb bérből, megnyírbált juttatásokból próbáljuk fenntartani magunkat és csak ábrándozunk arról, milyen lehet bttó 200.000 forintból élni. Nekünk csak minimálbér jut. Sőt!! Orbán Viktor ígérete ellenére, az idén a tavalyinál kevesebb nettó bér. Pedig az ígéret az volt, hogy legalább az előző évi bért megtartják. Akkor miről beszélünk?!! Igaz lesz szép új stadion, amiben persze olimpiát nem fognak tartani, de jó ha van. Az, hogy emberek ezrei éheznek, vagy jó esetben vegetálnak? Kit érdekel ?Minden nemzetközi megnyilvánulásukkal csak lejáratják hazánkat, de a lényeg, hogy a zászló lobogjon és az erdélyi magyar szavazzon!! Mert ő tudja ott kint, hogy mi a jó nekünk itt bent. Azért kellett több mint 300 embernek ( csak Csepelen!!) állampolgárságot adni. Ők biztos szavazók!! Kedves Gyula és párttársai! Ne adjátok fel, a Csepeliek úgy tűnik elvesztették hitüket a falkaforradalmi vezetőikben. Van remény!

(CSÚ-megjegyzésNevet, címet nem adunk ki)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1005072383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása