CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

TITKOS JELEK CSEPELRŐL

2013. augusztus 01. 04:24 - csú

Bálvány-cinkről.PNGKét nappal ezelőtt arról írtunk, hogy a magyar kormányzati sajtó egyes munkatársai titkos jeleket küldenek Erdélyből. A bálványosi találkozóról, ahol Orbán Viktor vezette elő aktuális világképét, olyan fotót közöltek, amelyen a Fidesz és a kormány feje felett a BÁLVÁNYOS feliratból csak annyi látszott, hogy BÁLVÁNY. (Ráadásul a V-betű pont a Kedves Vezető feje felett van, ami egyértelművé teszi az üzenetet.) Orbán Viktor mint BÁLVÁNY? Felér egy leleplezéssel vagy egy idő előtti bejelentéssel…

Egy fecske nem csinál nyarat, mondhatnánk és mondjuk is, de kettő? Ráadásul a második titkos jel Csepelről, Németh Szilárd fideszes polgármester, országgyűlési képviselő, rezsicsökkentései kommandós parancsnok, stb. Szent Imre téri terror házából (a korábbi polgármesteri hivatalból) érkezett, egyenesen a hivatalos szócső, a csepel.hu hírportálról:

Fideszes szócső cikizi Orbánt.PNGEgyik olvasónk küldte be a bizonyítékot. Ezen a mélyen töprengő Orbán Viktor narancssárga trikós képe felett azt írja a szócső szerkesztője, hogy „A kormány nemzeti gazdaságpolitikát folytat.” Mellette közvetlenül azonban ott a bejelentés súlyos kritikája: „Hőség:  Budapesten narancssárga figyelmeztetés van érvényben”

Értjük a figyelmeztetést, értjük a ma még bátortalan, de egyértelmű Fidesz- és kormány-bírálatot. Magyarán: ha Orbán Viktor mond valamit, akkor vigyázzatok emberek! Gondolkodjatok, kételkedjetek! A narancssárgák vezére át akar verni benneteket…Ugye, jól fordítottuk le hivatalos csepeli szócső titkos jelzését olvasóinkkal együtt. A Szent Imre téri terror házában már tudnak valamit!? Lesznek ott még okosabbak és bátrabbak is, ha végigmennek az úton. Csak így tovább! Jó utat!

L U X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr655436527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása