CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rejtvény: Csepelen nem irtják, hanem gyérítik a hétvégén! Mi az?

2013. augusztus 03. 05:55 - csú

Szúnyog.PNGCsepelen sokan és régóta várják, hogy legyen végre ismét szúnyogirtás. Csípnek a rovarok mint..., de hagyjuk a hasonlatokat, inkább fejtsünk rejtvényt.

A fideszes városvezetés hírportálján (csepel.hu) egy információ látott napvilágot. A helyes megfejtők között reményt sorsolnak ki. A helyes megfejtők a nyeremény birtokában reménykedhetnek, hogy a mára és holnapra (szombatra és vasárnapra) jelzett esti, a napnyugtát követő szúnyogirtás után, ha az összes csípős rovart nem is tudják eltüntetni a szúnyogirtók, legalább kevesebb lesz a szúnyogokból - egy ideig. Ennyit nem többet és nem mást  jelent a csepel.hu-n meghirdetett, általuk ősi magyar kifejezéssel szúnyoggyérítésnek jelzett akció. A rejtvényfejtésért járó jutalmunkat - két viszketés között -  megosztjuk olvasóinkkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr585439717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása