CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Eszem-iszom, dínom-dánom Csepelen harmadszor is közpénzből, csujjogatóval

2014. január 31. 02:34 - csú

Disznó.PNGKülönös vonzódása van a Csepel jelenlegi fideszes városvezetésének a disznókhoz. Az önkormányzat cégének, a jobb napokat is látott Csepp TV kft-ből alakult Városkép Kft-nek regnálásuk óta harmadszor adtak megbízást Németh Szilárd és társai egy nagyszabású disznótor megrendezésére. És lőn: holnap a korábbi disznóságok (hurkatöltés, kolbászgyártás) helyszínén, a Hollandi út 8-10. szám alatti volt ifjúsági táborból kialakított Sport- Szabadidő és Rendezvényközpontban reggel nyolctól sötétedésig ismét disznótoros programot rendeznek pörzsöléssel, trancsírozással,  disznótorral, kultúr-körítéssel és várhatóan Németh Szilárd vagy valamelyik másik Fidesz-politikus spontán megnyilatkozásával, beszédével. (Hogy ez utóbbit jobban lehessen elviselni, még pálinkát is osztanak a hallgatóságnak.) Mindezt közpénzből úgy, hogy azért 500 forint a beugró. (A ráhangoló és a csujjogató a folytatásban!)

Kedvcsinálómnak álljon itt a holnapi eszem-iszom, dínom-dánom hoppmesterének, pardon az önkormányzati propagandisták főnökének, vagyis Ábel Attila alpolgármesternek a saját főzésű, étvágygerjesztő videója:

És, ha valami mégis közbejönne, és valaki lemaradna Németh Szilárd mosolygós nyilatkozatáról, előzetesként vagy kárpótlásul felkínáljuk a szezonvégi kiárusításból visszamaradt korábbi mosolyát derűs kedvű alvezérei társaságában:003-derü-strand-20130301_1.PNG

A dínom-dánomra csalogató fideszes önkormányzati csujjogató versikét - amelyhez a figyelmes szervezők, nyilván saját maguk anatómiai ismereteiből kiindulva, szaggatott körrel jelölték meg a disznó fülét és farkát  -   fogadják habként a disznótoros tortára: 

Disznótoros csújjogató.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr415790766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása