CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ürességtől kongó rezsipontok: kicsit drágák, kicsit feleslegesek, de legalább sokba kerülnek

2014. július 22. 05:16 - csú

Rezsipotokról.PNGNémeth Szilárd, a rezsicsökkentésért felelős parlamenti munkacsoport vezetője, még regnáló csepeli polgármester nemrégiben azt nyilatkozta: olyan nagy az érdeklődés a rezsicsökkentés iránt, hogy Budapesten egy újabb, második panaszirodát kellett nyitni. Az RTL Klub híradója viszont arról számolt be, hogy konganak a rezsipontok.

Az MSZP szerint teljesen feleslegesek és kizárólag a kormánypropagandát szolgálják a rezsipontok. Ha már felállították az irodákat, akkor például krízisközpontokként kellene azokat működtetni, hiszen  4,8 millió ember él a létminimum alatt Magyarországon.

A rezsipontok népszerűsége amúgy valóban nőtt az utóbbi hónapokban; a januári létesítésüktől márciusig tartó időszakban ugyanis egyetlen ember sem fordult meg a panaszirodákban. 

Forrás: Hírkomp

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr146530187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása