CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

„Valódi elhatárolódást!” – Ábel Attilától!

2014. augusztus 28. 05:57 - csú

Ábel-Németh_2.png…És Ön Polgármester úr? Ön egyetért alpolgármesterével? Vagy hallgatása, a helyi médiában Ábel úr írása kapcsán elhangzott kritikákkal kapcsolatos hallgatása, azt bizonyítja, hogy igen? Akkor rákérdezek. Műfelháborodás helyett felszólította már Ábel Attilát, hogy kérjen elnézést két – általa mélyen megsértett – ismert és elismert csepeli asszonytól? Elhatárolódott már a cikk miatt saját pártelnökétől, alpolgármesterétől? Hogyan engedte meg, hogy egy pártpolitikai közlemény megjelenhessen az önkormányzat közpénzből működtetett honlapján? Vagy netán Ábel úr mindezt az Ön jóváhagyásával tette és teszi?...

Az elmúlt napokban elszabadultak az indulatok a csepeli” alpolgármesternél, Ábel Attilánál, és az önkormányzat hivatalos honlapjánál, a csepel.hu-nál.

Az idézőjelben és sötét dőltbetűkkel  írottakat Németh Szilárd polgármestertől plagizáltam, aki a csepel.hu-n (2014. augusztus 26.) követelt „Valódi elhatárolódást!”a csepeli baloldaltól, afeletti felháborodásában, hogy az Ábel Attila tulajdonában lévő, erősen fideszes „Csepel.info hírblog fórumán” a blogozók közül néhányan az „alpolgármestert halállal, élve eltemetéssel fenyegették meg, miközben a legalpáribb módon cigányozták, zsidózták és buzizták le” munkatársait. Sőt, azzal vádolták meg Németh Szilárdot, hogy „élve”akarta „elégetni saját” gyermekét.

Azzal együtt, hogy elítélem a blogozók polgármester úr által idézett mondatait, van néhány gondom Németh Szilárd műfelháborodásával:

> azon a bizonyos „hírblog”-on a hozzászólások jelentős százalékában nyomdafestéket sem tűrő mondatok fogalmazódnak meg, s a hírblog adminja, aki állítólag maga Ábel Attila, s akinek egyébként feladata lenne, nem határolódik el ezektől és ismereteim szerint nem kezdeményezett rendőrségi feljelentést sem ellenük. Talán mert az esetek nagy százalékában a baloldalt, a baloldali személyeket, politikusokat aláznak meg, folyamatosan? Polgármester úr, miért nem szólította fel Ábel Attilát, hogy határolódjon el, és erőteljesen lépjen fel a másokat gyalázókkal szemben? Miért tűrte, tűri el, hogy Ábel Attila hírblogja – a hozzászólásokban megjelenő gyűlölet, a csepeli baloldal összemosása gyilkosokkal –, aktív kezdeményezője, kiindulópontja legyen annak a négy éve folyó szégyenteljes kampánynak, amit a baloldal, a másképp gondolkodók ellen folytatnak Csepelen?

> Ábel Attila helyi pártelnökként pártközleményt jelentetett meg e hó 19-én, saját hírblogján és az adózók által fenntartott önkormányzati honlapon, a csepel.hu-n. „A múlt és a jövő között lehet választani Csepelen” címmel kiadott politikai katyvaszban, a következőket állítja a csepeli baloldalról: „…a legabszurdabb, hogy meggyilkolt képviselőjük lányának névrokonát is csatasorba állították, hátha a neve hoz néhány szavazatot. Nehéz elképzelni a névrokonságnál hitványabb szavazatszedő magatartást”. Én, és sok csepeli el tud képzelni ennél hitványabbat is: Ábel Attiláét.  És Ön Polgármester úr? Ön egyetért alpolgármesterével? Vagy hallgatása, a helyi médiában Ábel úr írása kapcsán elhangzott kritikákkal kapcsolatos hallgatása, azt bizonyítja, hogy igen? Akkor rákérdezek. Műfelháborodás helyett felszólította már Ábel Attilát, hogy kérjen elnézést a fent idézett mondataival megsértettektől? Elhatárolódott már a cikk miatt saját pártelnökétől, alpolgármesterétől? Hogyan engedte meg, hogy egy pártpolitikai közlemény megjelenhessen az önkormányzat közpénzből működtetett honlapján? Vagy netán Ábel úr mindezt az Ön jóváhagyásával tette és teszi?

Tudom, nem kapok választ kérdéseimre. Hol van már Németh Szilárd 2010-es polgármester-jelölti szlogenje: „Ésszel, szívvel, tisztességgel Csepelért, a csepeliekért!”? Nyilván akkor sem volt igaz. De, ha netán mégis, akkor  a fülkeforradalom felfalta, Németh Szilárddal, Ábel Attilával és a többiekkel együtt. Akkor miért írtam le mindezt? Mert szerintem Németh Szilárd „Valódi elhatárolódást!” című polgármesteri kinyilatkoztatása nem egyéb, mint egy gyatra kísérlet. Kísérlet, sok-sok hazugsággal, minden alapot nélkülöző, Ábel Attilától kritika nélkül átvett hazugsággal. Kísérlet arra, hogy elterelje az emberek figyelmét. Arról, ami a lényeg!

A csepeliek többségének már elege van az eltelt négy év hazugságaiból, a múlt megtagadásából, átírásából, az emberekkel, a civil szervezetekkel való együttműködés elutasításából, a párbeszéd hiányából, az állandó hátrafelé mutogatásból, a mindenért, még az „elszabadult indulatokért” is a szocialisták, a baloldal a felelős állandó ismételgetéséből. Elegük van, s Németh Szilárd áprilisi bukása ezt bizonyítja.

De, hogy e szégyenteljes kísérlet sikerül-e, az a következő hetekben fog eldőlni. Mivel, szerintem a csepeli Fidesz vesztésre áll, a kísérlet újabb és újabb próbálkozása szennyes kampányt ígér. Nem szabad belesétálnunk ebbe a csapdába. 

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr776643111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása