CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

CSEPELEN KIPUKKADT A FIDESZ-LUFI

2014. október 12. 04:24 - csú

000-2 Borbély-Németh-1000-es.png NÉMETH SZILÁRD ÖRÖKSÉGÉT BORBÉLY LÉNÁRD FÚJNÁ TOVÁBB

Október 12-én, vasárnap  újra polgármestert és önkormányzati képviselőket választunk. A fideszes Németh Szilárd bukott csepeli politikus helyett most az ő egykori táskahordozója, az ugyancsak fideszes Borbély Lénárd vádlott indul a polgármesteri tisztségért. Miközben a csepeliekre zúdították az új fideszes ígérethalmazt, mélyen hallgatnak a 2010-es program sorsáról. Vajon miért?

Négy évvel ezelőtt, 2010. októberében Csepelen  Németh Szilárd az őszi önkormányzati választásokon, 37,5 %-os részvétel mellett, a kerületi választópolgárok 18,5 %-ának(!) támogatásával lett a kerület polgármestere. Fideszes képviselő társait a választók 12,5-22.5 %-os aránnyal szavazták be a képviselő-testületbe. A számok alapján két következtetés biztosan helytálló. Egyrészt a csepeli választópolgárok többsége nem ment el szavazni, másrészt  a választásokon résztvevők arányaihoz viszonyított eredmények kétharmados képviselő-testületi többséget biztosítottak a Fidesznek a kerület önkormányzati képviselő-testületében is. Mindezt önkényesen és nagyképűen úgy értelmezték, , hogy a szavazófülkékben forradalom zajlott, s a kétharmados testületi többség mindenre felhatalmazást ad nekik... Szerintünk ez hazugság, de most nem ez a lényeg, hanem a következő:

Október 12-én, vasárnap  újra polgármestert és önkormányzati képviselőket választunk. A fideszes Németh Szilárd bukott csepeli politikus helyett most az ő egykori táskahordozója, az ugyancsak fideszes Borbély Lénárd vádlott indul a polgármesteri tisztségért. Borbély vádlott mint alpolgármester és polgármesterjelölt nagyokat hallgat elődje és a csepeli Fidesz 2010-es választási ígéreteinek sorsáról. Hallgatása és a sok millió forintot felemésztő jelenlegi sikerpropaganda sem takarja el a tényeket. A falkaforradalmi handabandázások megismétlése helyett A NÉGY ÉVVEL EZELŐTTI FIDESZES ÍGÉRETEKET  SZEMBESÍTJÜK  A  MAI TÉNYEKKEL:

Ígéret-valóság-2010-2014.png

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr366777407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2014.10.12. 13:06:46

Vajon hogyan lehet Borbély Lénárd választási plakát a Jedlik gimnáziumi szavazókör bejáratától 10 méterre a szavazás napján 11.30-kor?Bezzeg az ellenzéki jelölt nevét valaki átfestette az aszfalton-arra volt illetékes...
süti beállítások módosítása