CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tüntetés a gyülekezés korlátozása ellen - az Összefogás Napja

2015. január 10. 05:15 - csú

gyulekezesert.PNGA demonstráció ma déután hat órakor kezdődik a Parlamentnél, a Kossuth téren. A szervezők írják a programról és a célokról:

"A tüntetés programja:

Megnyitó, majd Kész Zoltán, Veszprém ellenzéki képviselőjelöltje ez alkalomra írt beszédének fölolvasása - Szabó Gábor "Tuareg"

Vigh Gábor Krisztián - OGYM

Seregélyes Judit - Európa Csoport

Kohut Mihály - Antifasiszta Hálózat

Nagy Katalin - Fehérkendő Mozgalom

Szabó Gábor "Tuareg" - Tavaszi Vihar: a Fideszmentesítés cselekvési tervének ismertetése

Fáklyás élőfal fölállítása a Parlamenttel szemben, a demokraták által elfoglalt Nemzet Főtere megvédésének szimbolizálására

A Kossuth téri demokrata eskü letétele, szövege: "Én, ............................., a Magyar Köztársaság polgára, esküszöm, hogy hazám demokratikus jogállamiságát, európai elköteleződését minden külső és belső ellenségtől megvédem, legyen az akár országunk vezetése. Népem engem úgy segéljen."

Himnusz eléneklése

Akik tovább is kinnmaradnak az OGYM állandó tüntetésén, azoknak segítünk sátrakat fölverni, és biztosítjuk éjszakára az átmelegedés lehetőségét saját sátrainkban.


Ez a tüntetés nem egy lesz a sok közül, hanem az első abban a sorban, melyekkel elérjuk az Orbán Rezsim összeomlását Március 15-re, az Ultimátum Napjára.

Ezen a tüntetésen nem részletkérdések lesznek, hanem a Fideszmaffia egészének elutasítása, a felszólalások és a cselekvések eszerint kerülnek megszervezésre.

Rogán országvédelmi akciótervet hirdet, mi pedig meghirdetjük és az egybegyűltekre támaszkodva a következő két hónap alatt meg is valósítjuk az Fideszmentesítési Akciótervet.

A gyülekezési jog korlátozásának akarata még a legnaivabbak számára is megmutatta a Rezsim igazi arcát: diktatúra épül, mindenkinek számot kell vetnie magával: ellenáll, vagy pedig belesimul.

A Tömeg már eddig is megmondta mit akar: Orbán takarodj, Európa, Demokráciát. És ezen a tüntetésen már maradéktalanul és csorbítatlanul ezt a Közakaratot fogjuk erőteljesen megjeleníteni.

A nem europer, és nem demokrata Fidesz és Jobbik kivételével minden civil és politikai szervezetre számítunk, mindenki szabadon használhatja jelképeit.

Meg kell védenünk a terünket, az országunkat, a szabadságunkat. Ehhez pedig minden demokratára szükségünk van és lesz: magunknak kell eltakarítani a hazaáruló Orbán Rezsimet.

Szükség van Rád!

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!

Kérjük, csatlakozzatok lájkkal oldalunkhoz is.

https://www.facebook.com/pages/Demokraták-a-gyülekezés-jogának-korlátozása-ellen/873992862645231"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr547054549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása