CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli TŰZŐRZŐK 2015: új kötet az Olvasó Munkás Klubtól

2015. október 03. 02:43 - csú

tuzorzo_fedlap_1.jpgImmár kilencedik évkönyvét mutatta be  a Csepeli Munkásotthon Tamási Lajos Olvasó Munkás Klub. A megalakulása óta keddenként összejövő 53 éves, országszerte ismert és elismert, jelenleg 45 fős irodalmi klub Tűzőrzők 2015címmel készült antológiáját,Lengyel Géza tanár úr, Csepeli Nívódíjas és Németh László díjas költő, a klub vezetője mutatta be, a klub tagjainak közreműködésével. A szép kivitelezésű, 260 oldalas könyvet a klub 38 tagjának versein, prózai írásain túl 20 színes kép, grafika vagy fotó teszi igazi kuriózummá.

A majd másfél órás nagyszerű program során sok szép vers, prózai írás került előadásra, meg-megszakítva egy-egy gyönyörű népdallal, vagy Seress Rezső-slágerrel.

A Tűzőrzők 2015, szerkesztője Lengyel Géza, kiadója a Csepeli Munkásotthon. Kiadását az ALPIQ Csepel Kft és a Csertszak Kft támogatta.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1007866084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása