CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli gázrobbanás után a Rákóczi úti összedőlt háznál

2016. április 05. 10:22 - csú

Amputált lába miatt esélye sem volt a menekülésre annak az idős asszonynak, aki gázrobbanás áldozata lett Csepelen. Rajta kívül kilencen laktak a házban.

gazrobbanas-3-bors.PNGSzinte az utolsó tégláig leomlott a II. Rákóczi Ferenc utcában álló társasház egyik fele. A Bors információja szerint gázpalack robbant fel. Hétfő este a tűzszakértők még vizsgálták a lehetséges okokat.

– Tíz óra után valamivel egy éktelen robbanást hallottunk, olyan volt, mintha egy repülőgép csapódott volna a házba. Nagyon megijedtünk, csak szorítottuk egymás kezét. Közben az ágy is megemelkedett, halálfélelmet éreztem azokban a pillanatokban. Aztán kimenekültünk a házból, ahol mindent elöntött a törmelék – idézi fel a tragikus perceket a házban élő és szerencsésen megmenekülő Brigitta és Zoltán (képünkön). További részletek:

gazrobbanas-4.PNGAz épületben összesen kilencen laktak, de hétfő délelőtt szerencsére csak kevesek voltak otthon. A katasztrófavédelem szakemberei kutyákkal kutatták át a romokat centiméterről centiméterre haladva. A rendőrség még késő délután is próbált megtalálni három embert, akiről senki nem tudott semmit.

Az egyik közülük Zsófi néni fia, János volt. A férfi buszsofőrként dolgozik, azt azonban senki nem tudta megmondani, hogy otthon volt-e, vagy dolgozott a robbanás időpontjában. Édesanyjának szinte esélye sem volt, hogy kimeneküljön a házból, mert az egyik lábát amputálták. Az asszony csak oxigénpalackkal tudott lélegezni, de az már biztos, hogy az ő eszköze nem volt okozója a tragédiának. (bors.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr48567646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása