CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az ellenállók már Csepel határában, a Buckában vannak...

2017. január 22. 04:24 - csú

az_oroszok_mar_a_spajzban_vannak.PNGNagy érdeklődéssel figyeljük a Buckai Szövetség Egyesület küzdelmét az általuk képviselt polgárok érdekeinek érvényesítéséért. A legfontosabbat teszik: megalkuvás nélkül hangot adnak a Szigetszentmiklóson és a Csepel-szigeten élők véleményének egy különös látószögböl, a Csepellel szomszédos - ezernyi gonddal küszködő - Buckából. Figyelmüket Csepel sem kerüli el. Sőt. Akítív résztvevői voltak a Csepeli HÉV megmentéséért  szervezett fórumnak és több akciónak. Kérdőre vonták Borbély Lénárd polgármestert is, de - érthetően - a legtöbbet Szigetszentmiklóssal és azon belül is a Buckával foglalkoznak. Színre lépésük után nem sokat kellett várni, és megjelentek rosszakaróik is. Nekik szól a szövetség levele, amelyet olvasóink figyelmébe ajánlunk, mert a Bucka nagyon közel van Csepelhez Az ellenállók már Csepel határában, a Buckában vannak:

"Hogy öröm vagy nem öröm azt nem tudjuk!  De a Buckai Szövetség Egyesületben úgy látjuk, elértük azt a szintet, hogy mindazok, akiknek az érdekeit védjük nagyon szeretnek, akiknek pedig az érdekeit sértjük nagyon gyűlölnek bennünket és szeretnének még a föld színéről is eltakarítani!

Utóbbiak főként az Önkormányzat, a magát ellenzéknek nevező kollaboráns társaság és ezek holdudvarának, rajongó táborának köreiből kerülnek ki! Nekik jó úgy minden, ahogy most van, s az hogy rosszat tesznek a Buckának és Szigetszentmiklósnak szeretnék elhallgatatni, a több évtizedes ígéreteket újra megígérni és szeretnék azt, ha semmit tevésüket, rengeteg buta döntésüket nem tudná meg senki! Szeretnék, ha csak dicséret érné őket, a napvilágra hozott számos káros tevékenységük helyett!

Ezt eddig úgy próbálták elérni, hogy minket, valamint azokat, akik napvilágra merték hozni megélt „élményüket”, véleményüket vagy az utcán elhangzott, a köz tudatában, gondolatában, hallomásában érvelésében és véleményében történteket egyszerűen csak hülyének neveztek és mindenféle gyalázatot fogalmaztak meg velünk szemben.

Tudják, akit hülyének neveznek annak nem hallgatják meg az érvélését, véleményét, észrevételét, mert ha ő leépült nyilván olyan a vélemény is.

Csakhogy számtalan tekintetben mindazok, akik ebbe az állítólagos kategóriába tartoztak tovább folytatták tevékenységüket a város és szépítése mellett! Szakmai szervezetek, nagy tekintélyű fórumok meghívottjai, olykor előadói vagy szemlélői lettek! S bár nyilván fenntartják a tévedés lehetőségét, s elnézést is kérnek, ha erre derülne fény, azért már nem lehet leépültnek és hülyének nevezni őket! Ugyanis ezt már nem hiszi el senki!

Mi rosszakaróinkat nem tartjuk leépültnek és nem becsüljük le őket, de azt látjuk, hogy nem fontos nekik sem a Bucka, mint városrész, sem Szigetszentmiklós, mint város csak az egyéni érdek és a hamis illúzió keltése! Mi nem mondjuk azt, hogy buták! Mi azt mondjuk, hogy nincs bennük egy szemernyi emberség se és egyszerűen alattomosak!

S miután nem jött be a hülye, nem jött be a hazugság se (Bár utóbbit azért nem hagyták abba (pl.: a Szövetség elnöke pereiről elhíresült személy, miközben, akkor amikor ezt leírták nem is igazán volt még pere, szemben a mostani időszakkal, amikor pont ők indították vele szembe)), a mostani idők új szele, a bírósággal terhelés szele! Ha valakit a szabad véleménynyilvánítás, az utca hangja alapján bíróságra citálunk, hiába tudjuk azt, hogy nincs igazunk azért leköti és az értékharcokra, a semmit tevések bemutatására már biztosan nem lesz ideje! Gondolhatják ők!

S bár valóban az életünkből sok időt vesznek el ezek a felesleges körök, amelynek egy része már feljelentés szintjén sem komolyan vehető, azért arra, hogy védjük városunkat Szigetszentmiklóst, az otthonunkat, a Buckát mindig lesz időnk! Mindig lesz időnk, hogy rámutassunk az értéktelenségre és bemutassuk, hogy annyi jó ötlet mellett szerintünk úgy Szigetszentmiklós, mint a Bucka fejlődése hogy mehetne végbe!

Bár némelyek szeretnének megsemmisíteni bennünket, mi nem semmisülünk meg! Ezen is túl fogunk esni! S reméljük idővel már nem a város pusztítás ellen kell harcolnunk, hanem a város építés mellett sok és jó szándékú emberrel, pozitív és építő értelemben végre és vitatkozhatunk! Ez lenne a szerencsés és ez lenne mindannyiunk érdeke is!

Üdvözlettel:

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

Forrás: buckaiszovetseg.blog.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7912140227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.01.23. 21:26:18

Én egyedül is megvívtam a harcomat a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés ellen, s ráadásul el is értem a szerződés felbontását! Ezt az ominózus szerződést a Tóth Mihály vezette csepeli MSZP és a Németh Szilárd vezette csepeli Fidesz hozta létre 2000. november 7-én (SIC!), mindössze négy képviselő ellenezte (Lenkei László és Füleki Rudolf (SZDSZ), Zelenyánszki Gábor (FKGP) és Samu Ferenc (MIÉP). Tenni viszont ellene tettekkel is, csak én, Tarjányi László tettem!

Már sokszor leírtam a történetet, most is csak a Buckai Szövetség bátorítására idézem! Igenis, egy fecske is csinál nyarat, ha kitartó és bátor!

Csepelen is vegye mindenki tudomásul, a csepeli Fidesz, de az Orbán-rendszer is leváltható! Maximum nem választáson! És akkor mi van? 56-ban sem filozofáltak azon az emberek, mi a hatalomváltás törvényes útja!

Ami az ellenzéket illeti, addig nincs valódi ellenzék, amig 40/60 % arányban osztozhat a hatalommal a pénzen!

Szerintem lapátra a teljes rendszerváltó elittel, ezekkel tisztességes országot építeni nem lehet! Nem lehet erős az az ország amely nem tiszta erkölcsre épít! Ha egyetlen ilyen ország sincs, akkor pusztulásra érett a jelenlegi teljes civilizáció!
süti beállítások módosítása