CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egyszer majd számon kérik a blöffölőket, a magyarok átverőit

2017. március 04. 05:07 - csú

matolcsy_forintmenekules.PNGKét évvel ezelőtt a Századvég vezetője a szemünkbe mondta, hogy amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája. Ezt a mondatát azóta alapvetésként kezeljük. Néhány hónappal ezelőtt a fene se gondolta volna, hogy abban az emlékezetes parlamenti felszólalásában az MNB elnöke a Nemzeti Együttműködés Rendszerének egy második alapvetését fogalmazta meg, amikor a lakáskörülményeit firtató kérdéseket hárította el ezzel a szóval.

Most kiderült, hogy a blöffre épül nálunk minden. Az állami nagy beruházások esetében valóságos iparággá lett a hamis látványtervek gyártása. Blöffölnek, hogy mutatósabb, izgalmasabb képekkel tegyék a közvélemény számára elfogadhatóvá a

nagy építkezéseket. A kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos egy őszinte pillanatában bevallotta, hogy a budapesti vizes világbajnokságra készülő Duna Arénáról olyan látványterveket tettek közzé, amelyekről már akkor tudták, hogy eszük ágában sincs megépíteni. A Liget-projektnél is vizuális trükkökkel szépítették meg a tervezett valóságot, átverték a közvéleményt az olimpiai pályázathoz készült képekkel is, és ki tudja megmondani, hogy mi lesz majd a valóságban a lebontott Népstadionból. A Nagycirkusz helyére tervezett biodóm valóságtartalmáról már ne is beszéljünk!

Ugyanilyen blöff minden, amit a kormány el akar hitetni velünk. Köze sincs a valósághoz, hogy Brüsszel egy városnyi illegális menekültet akart betelepíteni, blöff, hogy a magyar reformok működnek, meg az is, hogy Magyarország jobban teljesít.

Blöff, blöff, blöff minden, ami körülvesz minket. Pedig egyszer majd ki kell teríteni a lapokat!

 

Somfai Péter

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3512309749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.03.04. 22:30:50

Az egész Fidesz egy blöff, sohasem dolgoztak a versenyszektorban, sohasem dolgoztak ahol valamit is előállítottak! Az egyetem után beültek a parlamentbe, ahol folytatták amit a jogi karon megtanulhattak, a pofázást! Úgy tenni mintha értenének valamihez, holott sohasem dolgoztak olyan helyen, ahol rájuk ragadt volna valami valóságélmény, némi szaktudás! A pofázás az életelemük, azt is kimagyarázzák amikor lopáson, korrupción érik őket, meg azt is amikor elbuknak egy olimpiai aláírásgyűjtést, vagy éppen vasárnapi boltzár illetve netadó ügyet!
Ők győztesek, mert még hisz nekik a nép, holott kezdettől fogva ócska Cipollák, méltók a közmegvetésre!

Rezsibiztosként tündökölnek, holott még tanítónak sem voltak jók! Stadiont és kisvasutat álmodnak a falujukba, csak még nincsenek sitten mint az akasztói juhász!

Nem az a baj hogy minden pénz felét ellopják, hanem az hogy a rendszerváltó álmainkat lopták el! Eddig nem volt olyan kormány meg a követői, akik ne a saját zsebük megtömésével lettek volna elfoglalva! Szégyen hogy mindenki lehagy bennünket, hogy Mongólia, Kazahsztán, Vietnam és Románia is jobban fejlődik mint Magyarország! Egy népnek sincs ilyen tolvaj elitje! Elitje? Nem, alja!
süti beállítások módosítása