CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Házasságkötés előtti kötelező tanácsadás Csepelen 50 éve - Egyszer volt

2024. február 24. 00:05 - csú

regi_csepeli_sztk_szakorvosi_ez_a_legjobb.jpgÖt évtizede már ennek: "A megfelelő szakorvosokat sikerült biztosítani. Intézkedtek arról is, hogy az esetleges vizsgálatokat helyben, a csepeli szakorvosi rendelőintézetben, az SZTK-nál végzik el."

Ötven éve írta a Magyar Nemzet:

Népesedéspolitikai feladatokról tárgyalt a XXI. kerületi tanács végrehajtó bizottsága keddi ülésén. A házasságkötés előtti tanácsadásra létrehozott bizottság munkájáról tanácskoztak.

Csepelen a feladat ellátására

megfelelő szakorvosokat sikerült biztosítani.

regi_csepeli_sztk_szakorvosi_belul_foldszint.jpgIntézkedtek arról is, hogy az esetleges szakorvosi vizsgálatokat helyben, a szakorvosi rendelőintézetben végzik el. regi_csepeli_sztk_szakorvosi_ez_jobb.jpgA népesedéspolitikai határozat végrehajtásában nagy feladat hárul a gyermekegészségügyi szolgálat dolgozóira, mert az új rendelkezés hatására növekszik a beteg gyermekeikkel táppénzen otthon maradó szülők száma.

Ez máris komoly gondot jelent a városrészben, ahol évek óta gyermekorvoshiány van.

Forrás: Magyar Nemzet 1974. január 16. és MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7118311909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása