CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Saját támogatóit ostobának tekinti az Orbán-rendszer

2024. április 24. 00:03 - csú

lanczi_tamas_figyelo_es_szuverenitasvedelmi_hivatal_1.jpgOrbán Viktor miniszterelnöki hivatalában, a Karmelitában kétségtelenül nem tartják sokra követőiket. A számtalan példa mellett most a Szuverenitásvédelmi Hivatalt tudom felhozni. Ennek vezetője, Lánczi Tamás (képünkön), most Magyar Pétert fenyegette börtönnel, egy minapi bejegyzésében.

Most lépjünk túl azon, hogy Lánczi Tamás nem büntetőjogász, az általa vezetett szervezet nem hatóság, de hát kit érdekelnek az efféle finomságok. Ebben is megmutatkozik, mit is gondol a Fidesz saját híveiről. Nevezetesen, hogy nekik csak annyi marad meg, biztos igaz minden, amit az ellenzékről hallanak, hiszen egy hivatal mondja.

Pontosan tudják, senki sem fog utánanézni a részleteknek, de ennyi bőven elegendő. Módszerük árulkodó: nem tartják értelmes felnőtt embereknek azokat, akiknek számítanak a szavazatára. Nem feltételezik róluk azt, hogy  egy perc alatt átlátják eme működés hazug mivoltát.

Maga Lánczi Tamás mondta el, hogy

fegyverük a nyilvánosság lesz, hiszen semmiféle hatósági jogkörük nincsen. Innentől kezdve csak egy újabb állampárti beszélő fej csatlakozik a papagájkórushoz, aki szinte semmiben sem különbözik a többi propagandistától. Maximum abban, hogy van mentelmi joga, meg alápakoltak egy hivatalt.

Az úgynevezett Szuverenitásvédelmi Hivatal csak egy újabb bizonyíték, hogy a NER mennyire ostobának gondolja támogatóit. A bombás plakátok, a megafonos biorobotok, a végtelenségig lebutított üzenetek mind ezt az állítást támasztják alá.

Akárki is gondolja ezt, végtelenül káros: nem csak hazug módon általánosít, de elképesztő károkat okoz. 

Forrás: Árpási Bence (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8118388219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása