CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Agyrém, amit Németh Szilárd művelt, az eltiltottak szerdán koszorúznak

2010. november 08. 17:11 - Anzágo

 Csepel egyik internetes blogja, a csepelinfoplusz.hu (CSIP) olyan megdöbbentő tényekről számolt be, amit csak cezaromániás agyrémnek lehet nevezni. A CSIP híre szerint Németh Szilárd, Csepel  fideszes polgármestere az október 23-i önkormányzati 56-os megemlékezésen megtiltotta, hogy „a számára nem kedves szervezetek hivatalos keretek közt koszorúzhassanak.”

 
A történtekről és a folytatásról a csepelinfoplusz a következőket írja:
A 2010. október 3-i önkormányzati választásokon hatalomra jutott fideszes önkormányzat az első pillanattól a kirekesztés politikáját folytatja. Az október 23-i önkormányzati 56-os megemlékezésen Németh Szilárd polgármester megtiltotta, hogy a számára nem kedves szervezetek hivatalos keretek közt koszorúzhassanak.
 
Ezért a MDF Csepeli Szervezete, az MSZP Csepeli Szervezete, a Nagy Imre Társaság, a MEASZ Összefogás a Demokráciáért és a Nemzetőrség Csepeli Alegysége, az 1956-os forradalom leverésére emlékezve koszorúz, a Csepeli Temetőben felállított 56-os kopjafánál
 
2010. november 10-én 16 órakor.
 
Kérünk minden józanul gondolkodót, hogy tartson velünk az emlékezés órájában, hajtsunk fejet együtt mindazok emlékére, akik 1956-ban életüket áldozták a magyar szabadságért, az ország függetlenségéért!
 
Tisztelettel a szervezők
 
 
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr982433981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása