CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kínos, kemény kérdések, kitérő, hazug, válaszok

2010. november 24. 23:36 - Szerkesztő73

 Mint a homokzsákot az ökölvívó edzésen, mutyibányai Németh Szilárd fideszes polgármestert Borka-Szász Tamás MSZP-s frakcióvezető úgy sorozza meg interpellációs kérdéseivel és egy határozati javaslattal. Ezeket várhatóan a november 25.-ei, csütörtökön délután öt órakor kezdődő képviselő-testületi ülés keretében láthatják, hallhatják majd az érdeklődők. Az óvatosság azért indokolt, mert a fideszes többség jogi hókuszpókuszokkal még kibúvót adhat a kérdezettnek.

A kérdések kemények és kínosak. Borka-Szász Tamás többek között a Fidesz által szervezett, kommandós akciót idéző Csevak Zrt elfoglalással, a Csepel újság elvakult bosszúból táplálkozó, pénzt, energiát nem kímélő, hazug és értelmetlen megszüntetésével kapcsolatban nyújtott be interpellációt a fideszes polgármesternek. Mutyibányai Németh Szilárd és megbízottai az írásban feltett kérdésekre ugyancsak írásban kitérő, a tényeket elferdítő vagy hazug, többnyire magyarázkodó, alkalmanként pedig pökhendi válaszokat adtak.
 
A már említett szocialista határozati javaslatban pedig mutyibányai Németh Szilárd mai kormánypárti polgármestert, országgyűlési képviselőt (stb) szembesítik az egy évvel ezelőtti mutyibányai Németh Szilárd ellenzéki honatya „Szigetország módosító csomag” nevű , teljesíthetetlen követelések halmazát tartalmazó parlamenti pakkjával.
 
Borka-Szász Tamás MSZP-s frakcióvezető INTERPELLÁCIÓS KÉRDÉSEI
A fideszes városvezetésektől kapott VÁLASZOK: 1., 1/A., 2., 3.
Határozati javaslat Csepel országgyűlési képviselőinek felkérésére ITT
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr32471632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása