CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Köszönjük: Csepel újságos klub az iwiw-en

2010. november 29. 00:27 - Anzágo

 Csepel újság. Volt, nincs. Kérjük vissza!

Megtiszteltetés és kellemes meglepetés nekünk, a megszüntetett és feltámadt Csepel újság szerkesztőinek, hogy az iwiw közösségi portálon a régi lap barátai egy klubot hoztak létre, amelynek a neve: Csepel újság. Volt, nincs. Kérjük vissza!  Olvasóink tájékoztatása szerint a klub a Csepel újság utolsó számának megjelenése napján, vagyis 2010. október 15-én született. Kissé megkésve, de igen nagy örömmel sok sikert kívánunk a klub tagjainak.

A klubtagokkal együtt mások is láthatják: a Csepel újság másfél hónappal a megszüntetése után is él. Köszöni, jól van. Továbbra is híreket, tudósításokat, véleményeket közöl. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr672480181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lavoglia 2010.12.09. 08:46:53

Admin, miért van, hogy két héttel ezelőtti az utolsó hozzászólás, az is tőlem való? Ha komolyan gondoljátok ezt az életbentartósdit (bár sem a megjelenési forma, sem a tartalmi stílus nem hajaz az egykori CSÚ-ra), akkor nem kellene népszerűsíteni? Építő szándékkal kérdezem...

Szerkesztő73 2010.12.09. 22:10:15

@Lavoglia: Köszönjük, Lavoglia! A jó bornak nem kell cégér,bár kétségtelen: sokat segítene. Így is napról napra többen olvassák a nulláról indult internetes lapunkat. Közzé fogjuk tenni az automatizált statisztikát. (Igen mutatós!) Azt pedig Te is látod, kedves Lavoglia, hogy ide a blog.hu szabályai miatt csak bejelentkezett kommentelő írhat, nem úgy mint más blogrendszernél. Így viszont lényegesen többen olvassák a Csepel újságot, köszönet a blog.hu-nak!!! (Ezért írjuk, neked írjuk és minden tiszteletre méltó érdeklődőnek.)
süti beállítások módosítása