CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kisbírók jönnek Csepelre? Kiürült a Csepeli Önkormányzat honlapja

2011. január 03. 09:48 - Szerkesztő73

 Minden előzetes bejelentés nélkül megszűnt a hírszolgáltatás a fideszes vezetésű Csepeli Önkormányzat csepel.hu honlapján.

Újév napja óta azokat, akik a csepeli orvosi ügyelet, a rendőrség vagy a tűzoltóság telefonszámait szerették volna megtudni a csepel.hu lapjairól egy szűkszavú felirat fogadja:

A szerződés lejárt, a tartalom törlésre került.”

Az önkormányzati honlap, a csepel.hu egy évtizede pontos, hiteles és a leggyorsabb eszköze volt a csepeliek tájékoztatásának. Naprakészségével kiemelkedett más önkormányzatok honlapjai közül. Folyamatosan, SZÜNET NÉLKÜL közölte a legfontosabb helyi híreket, információkat, a rendeleteket, a képviselő-testület előterjesztéseit, döntéseit, az önkormányzati értekezletek jegyzőkönyveit. 2010. december 31-én még működött, csak úgy mint október 15-ig a Csepel újság. A fideszes városvezetők pontosan tudták, hogy lejár a honlap üzemeltetési szerződése, ennek ellenére megfosztották Csepel lakosságát a tájékoztatás és a tájékozódás egyik legfontosabb helyi eszközétől. Az okokról a fideszesek helyi szócsöve, a csepeli köznyelvben egyszerűen csak Handa Bandának nevezett  blog próbál valamilyen ködös, egyoldalú magyarázatot adni. Ami tény: a fideszes városvezetők a csepelieket a Csepel újság után megfosztották a csepel.hu internetes honlaptól is. Már csak a Csepp TV maradt talpon. Ha így folytatják Csepel fideszes vezetői, akkor a korábbi több csatornás csepeli tájékoztatásból hírmondó sem marad. Pontosabban csak a havonta megjelenő, híreket, információkat nem, csupán a  bájos, a hétköznapokkal semmilyen kapcsolatban nem lévő eszmefuttatásokat tartalmazó fideszes Csepeli Hírmondó marad.
Jöhetnek Csepelre a kisbírók? Síppal, dobbal!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr682555895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása