CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli gyermekbarátok jótékonysági bálja szombaton

2011. február 20. 23:43 - Szerkesztő73

 A Csepeli Gyerekbarátok Mozgalma sok éves eredményes tevékenységét ebben az évben is folytatni kívánja, ezért a programok finanszírozása érdekében pályázik, adományt gyűjt, 2011. február 26-án, szombaton 19 órai kezdettel a Csepeli Munkásotthon Tánctermében megrendezi az idei Gyermekbarát Jótékonysági Bált. A bál nettó bevételét a programjaik, különösen a nyári tábor finanszírozására kívánják fordítani.

 Ez az év mindenkinek nehéz, de különösen a kis jövedelemből gazdálkodó gyermekes családok helyzete kilátástalan. A balatoni tábor alatt, mely idén júliusban Balatonszárszón lesz, a vidám kikapcsolódás mellett tartalmas programokat biztosítanak a gyerekeknek. Az egyesület által összegyűjtött támogatással, mely a korábbi években a költség 40-50 % közötti összeg volt, a gyerekek hozzájárulását csökkentik.

További információt mobiltelefonon, a  06 (20) 500-7958-as számon adnak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr782675900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása