CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jelentkezzenek a rabló károsultjai!

2011. július 28. 13:24 - Szerkesztő73

A Csepeli Rendőrkapitányság lopás  és kifosztás megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a képen látható 19 éves budapesti férfi ellen.

A  fotón bemutatott személy júniusban és júliusban Csepelen lopott és fosztogatott. Kiszemelt áldozatai értékeit úgy szerezte meg, hogy a  nyakukban lévő arany nyakláncot kitépte és a helyszínről elfutott.

A Csepeli Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a sérelmére a képen látható személy Budapest területén hasonló bűncselekményt követett el, hívja a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály 427-46-00/ 174 vagy 173 mellékű telefonszámait, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számot, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása