CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

GERINCTELENÜL! HANGTALANUL?

2011. szeptember 01. 16:44 - Anzágo

A csepeli gerincút első részét, a Corvin csomópont és a Posztógyár utca közötti szakaszt az eredeti tervek szerint két hét múlva, szeptember 15-én kellene átadni. Átadás azonban sem szeptemberben, sem októberben, de még decemberben sem lesz. Magyarán: a csepeli gerincút első szakaszát az idén nem adják át. A környéken élő csepeliek megpróbáltatása bizonytalan időre elhúzódik. Ezekről a tényekről a csepeliek a saját önkormányzatuktól, annak választott vezetőitől, az adóforintokból működtetett helyi hírközlő eszközökből (csepel.hu, Csepp TV, Csepeli Hírmondó, stb.) eddig nem értesülhettek. A Fidesztől és a fideszes irányítású önkormányzattól független 21. kerületi Hírhatárnak köszönhetően azonban szerencsére teljes részletességű beszámolót kaphattak és kaphatnak azok, akik érdeklődnek a helyi közügyek, fejlesztések, építések (és leépülések) iránt.

Már nem csak cenzúrát, hanem szájzárat is használnak egyes vélemények szerint a fideszes irányítású XXI. kerületi önkormányzatnál a helyi tájékoztatásban. A hivatalos szócső, a csepel.hu ugyanis napok óta képtelen ÉRDEMI tájékoztatást adni arról a gerincúttal kapcsolatos lakossági fórumról, amit pedig az önkormányzat hirdetett meg. Csak egy semmit mondó, tények és nevek nélküli, jellegtelen és hangtalan utólagos hírre futotta a megregulázott szócső erejéből. A részt vevők és a 21. kerületi hírhatár kiváló, részletes tudósítása szerint az indulatoktól sem mentes, forró hangulatú fórumon többször éles kritikát kapott a kerületi vezetőség az üres ígérgetések miatt és azért, mert nem válaszoltak a lakossági jelzésekre. „Őszinte választ kérek! Nincs itt a polgármester, pedig itt kéne lennie!” – mondta keserűen az egyik felszólaló csepeli lakos. De ő és társai ismét csak ígéretet kaptak. No nem a polgármestertől, mert Németh Szilárd - előttünk ismeretlen okok miatt - nem vett részt a csepeli közélet kiemelt fontosságú fórumán sem. De nem volt ott a feladatkörért közvetlenül felelős Borbély Lénárd alpolgármester sem. Ábel Attila alpolgármester volt az áldozati bárány, aki időnként elvesztette a fonalat és a türelmét is.
 

A 21. kerületi hírhatár RÉSZLETES TUDÓSÍTÁSA teljes terjedelmében kattintás után ITT OLVASHATÓ 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr123195830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása