CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Találkozó egy jobb világért

2011. október 16. 09:36 - Szerkesztő73

 Világszerte milliók, Magyarországon körülbelül ezer ember csatlakozott a Világforradalom elnevezésű akcióhoz. A fővárosi Erzsébet téren szombaton beszélték ki és vitatták meg az őket érintő problémákat, bírálták a kormányzati döntéseket és kérték az emberi és szociális jogok érvényesülését. A szervezők hangsúlyozták: a kezdeményezést a spanyol forradalom inspirálta, és nem kötődik semmilyen „izmus”-hoz, politikai irányhoz vagy készen kapott modellhez. (Noltv.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr603306268

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tényleg kitört a Világforradalom 2011.10.17. 11:02:35

A világ 1500 városában – köztük Budapesten – tüntettek a valódi, emberközpontú demokráciáért, a válság miatti elszegényedés, a bankárok és a politikusok ellen, akiket azzal vádolnak, hogy a rossz kormányzással tönkretették a gazdaságot és m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása