CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már nem titkos, hanem kínos: tényleg szétverik a csepeli kulturális intézményrendszert

2011. november 20. 20:55 - Szerkesztő73

Ez szégyen! A Németh Szilárd polgármester vezette XXI. kerületi fülkeforradalmi fideszes mameluk-sereg óriási, elévülhetetlen szégyene.

 A Csepel újság értesüléseinek közlése után a XXI. kerület vezetői hosszas titlkolózást, sötétséget követően végre nyilvánosságra hozták a hétfői rendkívüli képviselő-testületi ülés tényét és napirendjét. Előzetes információinknak megfelelően most már a hivatalos szócső, a csepel.hu is közölte, hogy november 21-én, hétfőn reggel nyolc órakor rendkívüli képviselő-testületi ülést tart a csepeli önkormányzat. 
 

Tényleg rendkívüli lesz ez az ülés, mert – miként jeleztük – kapkodással, ötleteléssel, rögtönzéssel megkezdődik a csepeli kulturális intézményhálózat felszámolása. Igaz, a napirend címe nem ezt mutatja, ahogy finomabb körökben mondani szokták, eufemisztikusan, magyarán kínlódva, kínosan, elkenve, elmaszatolva, elmosva, eltitkolva a városvezetők közlik: „Javaslat költségvetési szervek megszüntetéséreés Javaslat a CSEPP TV Kft. frekvenciahasználati engedélyével kapcsolatos döntésre”. 

Aki ebből a két címből kitalálja, hogy a csepelieket, a csepeli kulturális, művelődési intézményhálózatot és az ott dolgozókat legmélyebben, húsba vágóan érintő döntések kezdeményezéséről van szó, az minden elismerést megérdemel.

Aki azonban veszi a fáradságot, és végig olvassa az előterjesztéseket, az gyorsan rájön az újabb fideszes átverésre: itt bizony a csepeli értékek legkeményebb felszámolása megy végbe.  És ez már maga a szégyen. A Németh Szilárd vezette XXI. kerületi fülkeforradalmi fideszes mameluk-sereg óriási, elévülhetetlen szégyene. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr203399060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamariska 2011.11.22. 20:59:48

Valahol hallottam egy kijelentését. Ha hazudok akkor a tükör elött szembe köpöm magamat. Ha jól tudom nincs tükör a szobájában. A takarítónő nem gyözné pucolni.
süti beállítások módosítása