CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila belevörösödött

2011. december 06. 11:19 - Anzágo

Vasárnaponként adventi gyertyákat gyújtogatnak, kedden már a gyűlölet tüzével játszadoznak a XXI. kerület fideszes vezetői.

Több mint egy éve képtelenek bármilyen eredményt felmutatni. Egy dologgal pótolnának mindent: a mutogatással. A visszafelé mutogatással. A Németh Szilárd-féle polgármesteri szereposztásnak megfelelően most a jobb sorsra érdemes Ábel Attila alpolgármestert küldték ki a porondra. És ő vállalta. Bement Ábel.  A cirkuszba. Oda, ahol bohócnak  már kissé túlkoros, de kikiáltó segédmunkásnak még alkalmazzák. A gyetya- és gyűlölet gyújtogató narancsos fülkeforradalmár most a Vörös Csepellel kampányol. Ő szerkesztette. Nem a világhírű, legendás munkásmozgalmi dalt, hanem azt a könyvet, amelynek címét a a Vörös Csepel szerzőitől lopta.  Sok álmatlan éjszakája volt Ábel Attilának mint egykor a koncepciós perek idején a Rákosi korszak névadójának. De a mű elkészült, az alkotó mégsem pihen, hanem házal a jobboldali sajtónál. Figyeljenek, mert bármikor találkozhatnak vele. A könyvvel és Ábel Attilával. Kis sértett járja be Csepelt és a magyar médiát, a fülkeforradalom átvert, lenullázott kis sértettje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr113442300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása