CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Deutsch: „Idióták, kifelé!”

2011. december 11. 16:55 - Anzágo

Csepel büszke lehet Németh Szilárd fideszes polgármesterre (képünkön), mert megelőzte a korát és Deutsch Tamást.

A XXI. kerület első polgára megérezte az idők szelét, valahonnan neszét vette, hogy az ugratás időszaka jön. Ezért ragaszkodott Csepel több évszázados címerének sutba vágásához, és az új megalkotásához. Mint tudjuk, és láthatjuk, az új csepeli címer központi eleme az ágaskodó, ugró ló. Így aztán Németh Szilárdé a pálma, Deutsch Tamás, a Fidesz egyik alapítója, vezetője, korábbi sportminiszter, jelenlegi EU-képviselő, kénytelen beérni a második hellyel. Igaz, ő nem lovat, hanem a Fidesznek el- és lekötelezett köztévéseket ugratna. Ugróiskolában. A köztévés tanuló-jelöltek retusálással érdemelték ki a Fidesz oszlopos tagjától az ugróiskolát. Mint tudjuk, az elmúlt hét botránya volt Lomnici Zoltán korábbi főbíró kitakarása Tőkés László püspök mellől a Duna TV és az M1 híradójában. A Fideszhez közeli Heti Válasz az estről és a folytatásról Deutsch: „Idióták, kifelé!” címmel így számolt be:

A fideszes EP-képviselő szerint következmények nélküli idiótaságot művelt a köztévé Lomnici Zoltán kimaszkolásával, ezért jelképesen ugróiskolát rajzolt az MTVA első kerületi székháza elé. Deutsch a Heti Válasz Online-nak elmondta, a helyzet legjobb megoldása az, ha mellébeszélés helyett kirúgják az ügy valódi felelőseit.

Most merje valaki szeriőz arccal vitatni a mikroblogos aktivitás sajtószervező erejét: csak összejött ugyanis egy-két nagyobb óvodáscsoportnyi tudósító Deutsch „@dajcstomi” Tamás fideszes politikus, európai parlamenti képviselő a twitteren december hatodika óta, Lomnici Zoltán egykori főbíró közszolgálati híradókból történt eltüntetése miatt hirdetett ugróiskolázására a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Naphegy téri székháza elé.

A képviselő videós stábunk kérdésére elmondta, mivel a kimaszkolás a sajtószabadság elleni vétek, „el kell bocsátani” a felelősöket, de véletlenül sem a 2006. augusztus 20-i rendszerben; ekkor ugyanis az előző kormány a budapesti vihar katasztrófájának következményeként csak néhány, bűnbaknak kikiáltott ügyeletest vont felelősségre - írja a Heti Válasz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr923455746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása