CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárdékon röhög az ország

2012. január 11. 01:22 - csú

Sem az ima, sem a Vörös Csepel (című dolgozatuk) nem tud már segíteni a XXI. kerület fideszes városvezetésén. Imádkozhatnak, dalolhatnak bármilyen hamisan, mégis, mintha csak egy mai  Karinthy novella részesei lennénk: röhög az ország. Igen, rajtuk röhög az ország. Az ok: az önkormányzat közpénzből működtetett hírportálján, a csepel.hu-n, ahol a keresztényi elvek nevében megfenyegették az ellenzéket, Németh Szilárd polgármester  arra buzdította  a csepelieket, hogy Orbán Viktorért mondjanak imát. A hírből országos viccműsor lett. A világhálón és a televíziókban ezen a buzdításon köszörülik a nyelvüket a szerkesztők. 

Németh Szilárd  celebráló polgármester és Ábel Attila ministráns alpolgármester most a fő-fő kacajfakasztó, de azért jut egy kis kacajgenerálás a mamelukoknak is. Szóval, röhög, végre felszabadultan röhög az egész  ország a XXI. kerület felkent fideszes vezérein, mert Orbán Viktor igyekvő tanítványaihoz méltón úgy gondolták: nekik mindent lehet. Tévedtek. Persze, ez még nem a végjáték. Csak az időközi csepeli vígjáték...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr623535824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádkozó sáska 2012.01.14. 21:30:24

Bolgár is gyönge volt, de ez a kis szarházi még inkább. Annyit tudott mindenre válaszolni, hogy .. de amikor Gyurcsány.." Mást nem tudtok, fajankók? Mi is volt Erdélyben, amikor az órád "elvesztetted"? Kissé kínos....Ennyire kikészített?
süti beállítások módosítása