CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Scmhitt-botrány s(z)aga

2012. január 13. 11:44 - csú

Az előző rész tartalmából:

Schmitt Pál, Magyarország államfője lebukott.

A HVG.HU január 11-én tette közzé írását, amelyben közölte: Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben írt doktori disszertációjának nagy része szinte szóról szóra megegyezik egy bolgár sportkutató által még a nyolcvanas években írt tanulmány szövegével. (Részletek, cáfolatoak bárhol, de ITT és ITT meg ITT is)

Az új epizód: Viharos gyorsasággal peregnek az események. Eleinte mély hallgatás a Fidesz-közmédiában és a Fidesz-hatalommal kokettáló kereskedelmi tévékben. A döbbent lakáj-csendben újabb bizonyítékok látnak napvilágot, amelyek megerősítik Schmitt Pál plágiumának (lopásának, csalásának, stb.) tényét. A megszólaló tanúk  alátámasztják a HVG.HU állításainak valódiságát. Ömlenek a hírek . Török Gábor politlógus  arról ír, hogy "ilyet egy köztársasági elnök nem élhet túl..." Már a TV2 sem hallgat, megszólal: képpel, hanggal ITT látható! A bloggerek szünet nélkül ontják vitriolos megjegyzéseiket(Mi lesz még itt?!) Folytatása KÖVETKEZIK 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr603542397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása