CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila Vastagbőrrel

2012. február 23. 05:55 - csú

A XXI. kerület fideszes vezetői a komédia forrásai hazánkban. Néhány hete még Németh Szilárd polgármesteren röhögött az egész ország az áldóimás kalandja miatt. Akkor egyik helyettese csak kontrázhatott mellette egy interjú erejéig, de most végre sikerült megkaparintania a főszerepet. Ábel Attila (képünkön) betört a Vastagbőr című igen népszerű blog hasábjaira. Vele törlik fel, bocsánat : vele törlik el a lopott című (Vörös Csepel) hazugság- és rágalomgyűjtemény maradékát. Egy részét már korábban „méltatta” a Vastagbőr-blog Vörös Csepel fehéredj címmel. A szerkesztők e-mail-ben javasolták Németh Szilárdnak, a rágalomgyűjtemény büszke kiadójának, hogy ugyan tegye már fel az internetre műve elektronikus (pdf) változatát, és akkor mindenki elolvashatja. Ábel Attila a rágalomgyűjtemény nem különben büszke szerkesztője magához ragadta a három soros levelet és a kezdeményezést. A pokol elszabadult.

(A Vastagbőr-blogon többek között ezért születhetett meg a második írás Vörös Csepel így fehéredik címmel.) Ábel szerkesztő-alpolgármester megsértődött és válaszolt a bloggereknek. Megírta, nyilvános elektronikus változat csak akkor lesz, ha már a Bencsik család, a kötet előállítói végezetek az árusítással (800 forint egy darab és még nagy a raktári készlet), ezért a jövö évig várni kell a sóher kíváncsiaknak. A vastagbőrnek azonban kegyesen küldött egy pdf-et, de szigorúan csak magánhasználatra. Azt is azért, hogy bizonyítsa: nyomják Krahácsot, bántják a nagy alkotást és alkotóit vagyis a rágalmazókat. Így: „…kapjuk mi meg, hogy pártoskodunk, meg, hogy ilyen-olyan fideszes iromány. Pedig csak az igazságot írtam, írtuk meg, és bizony a képeken, a szövegben pozitív értelemben előfordul MSZP-s, LMP-s politikus vagy éppen olyan civilek, akik soha nem voltak Fidesz-közeliek.

Ugye értik: az igazság bajnokai, a rágalmazók a nagy műben amúgy mellékesen, „véletlenül” megsértették több ember személyiségi jogait, és az „alkotók” egy kicsit azért félnek már a következményektől…(Ábel szerkesztőnek Németh kiadóval ellentétben nincs mentelmi joga, mert csak az utóbbi országgyűlési képviselő.)

A továbbiakban is hasonló stílusban öntötte ki szerkesztői lelke bánatát Ábel Attila. Másnap aztán – a választ meg sem várva –újabb e-mailt küldött a Vastagbőr-bloghoz egy invitálással fűszerezve: „Ha van hozzá kedvük, a jövő hétre össze tudunk hozni egy kis csepeli ’roncsderbit’, hogy a helyszíneken mutassuk meg azt, amiről a Vörös Csepel szól.” A blog szerzői válaszukban megírták, vidéki lakosként nem tudnak elmenni a felkínált „roncsdebire”. Ez után közölték Ábel Attilával:

„Mivel postunk megjelenésekor még nem olvastuk a Vörös Csepel című könyvet, értelmes emberek lévén természetesen nem is azt kritizáltuk. Az a tény háborított fel minket, hogy közpénzt költenek egy politikai ellenfeleiket, a korábbi városvezetést lejárató kötetre. Még ha "csak" hatmillió forintot is, és még ha az MSZP annak idején (jóval) többet is költött könyvkiadásra és/vagy másra. Ez az Önök számára nem mentség.
Véleményem szerint a könyv minden csepeli háztartásba való "ingyenes" (=közpénzből) eljuttatása teljes mértékben kimeríti a pártpropaganda műfaját.
Ha Önök, a városvezetők vagy a csepeli Fidesz tagjai kiadták volna a saját költségükön, akkor lenne valós a vele kapcsolatban hangoztatott erkölcsi üzenet, így azonban erről szerintem nem beszélhetünk.
Üdvözlettel:
Vastagbőr-blog"

Forrás: VASTAGBŐR-BLOG 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr824177963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyáva oroszlán 2012.02.23. 21:47:12

Igazán VASTAG BŐR például ahhoz kellett, hogy ez a brutális csapat(Polgármester és helyettesei), amelyik hazugságaival holtukban is gyalázta a kettős gyilkosság áldozatait, gátlástalanul odaálljon a sírkőavatáson az első sorba - ünnepélyes pofával. Gyalázat.

Imádkozó sáska 2012.02.23. 22:20:48

Ahhoz is vastagbőr kell, hogy a Csepel Újság-melynek régi olvasója vagyok/voltam eltüntesse két beírásomat is... :o(((

csú 2012.02.23. 23:17:20

@Imádkozó sáska: Ahhoz nem vastagbőr, hanem technikai hiba kellett. Na, az megvolt. Még három hozzászólás elszállt mint a győzelmi zászló. Bizonyára a moderálásnál volt valami miskulancia. Bocs! Köszönjük az érdeklődésed!

Imádkozó sáska 2012.02.23. 23:41:02

@csú: No forgiben... Tudjátok, ha ti olyan baloldaliak vagytok, amilyennek mondjátok magatokat , akkor nem tesztek ilyet. Nézzétek meg, hogy miket és hogyan böfögnek a csi nevű szarton .. bocsánat szájton.. És nézzétek meg, hogy ez a tetves behajtó miket és hpgyan irogat. Ti meg finomkodtok... :o(((
Ez volt -és lesz is - a baja a baloldalnak itthon.
süti beállítások módosítása