CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

SÉRTÉS VAGY ÜZENET?

2012. március 05. 10:03 - csú

Velünk együtt sokan találgatják Csepelen: Németh Szilárd, a XXI. kerület fideszes polgármestere tudatosan megsértette Papp Pétert, Csepel csütörtökön beiktatott új rendőrkapitányát vagy már az első pillanatokban üzenni akart neki...? Ha netán az utóbbi változat az igaz, akkor mit akart üzenni a fülkeforradalmi városvezető, miközben parlamenti párttársai még mindig rendőröket vegzálnak a 2006. őszi terroristák helyett. Ami március 1-én a Csepeli Rendőrkapitányságon történt, az joggal ébreszt kétségeket mindaddig, amíg magyarázattal nem szolgálnak róla. Csepel polgármestere ugyanis nem vett részt Csepel új rendőrkapitányának beiktatásán. Helyettesét küldte el a bemutkozásra.

Másnapra, péntekre azonban egy városházi eseményre már meghívta Papp Pétert Németh Szilárd. Ott köszönetet mondtak azoknak, akik a februári vad hidegben segítséget nyújtottak a csepeli hajléktalanok ellátásában. "Németh Szilárd oklevéllel és csekély ajándékkal köszönte meg ....  Nagy András alezredes, a Csepeli Rendőrkapitányság egykori vezetőjének ... munkáját." Nem a kapitányság állományát, hanem személyesen Nagy Andrást illette a csekély ajándék. Németh Szilárd, aki a csütörtöki beiktatáson nem vett részt,  erre az eseményre hívta meg Papp Pétert. Önök értik ezt? Mert a CSÚ nem érti. Csepel nyugalma, közbiztonsága miatt egyelőre NEM AKARJUK ÉRTENI!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr904287644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása