CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jó reggelt Magyarország!

2012. március 23. 09:50 - csú

Ok nélkül összevertek egy férfit az állomáson

A tatabányai rendőrök felfegyverkezve elkövetett csoport garázdasággal gyanúsítanak három fiatalembert, akik csütörtökön reggel minden előzmény nélkül bántalmaztak egy munkába igyekvő 21 éves tatabányai férfit – közölte Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom megyei rendőrfőkapitányság sajtóreferense. Az áldozat a győri vonatra várt Tatabánya-Alsógalla állomáson.

Az utolsó kocsiajtón akart felszállni, ahol a Bicskéről érkező támadók leszállni készültek. Amikor az egyik fiú meglátta, közölte, „én ezt a gyereket megverem”, majd a kabátja után kapott. Megragadta, lerántotta a vonatról, majd ütni kezdte. Miután nem bírt vele, társa besegített, a harmadik csak figyelte a történteket. Így sem sikerült földre vinni a férfit, ekkor verekedést kezdeményező fiú felkapott egy a peronon heverő fahusángot, és azzal verte tovább. Az áldozat elő tudta venni a telefonját, felhívta a rendőrséget. Ekkor a támadók elmenekültek, de a férfi utánuk eredt, negyed óra alatt elkapták őket. A verekedést kezdeményező fiú kihallgatásán mentségként csak annyit tudott mondani: „feszült voltam, mert éjszaka nem aludtam”.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr464334628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása