CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A SZIGETSZENTMIKLÓSI LÁZADÁS

2012. április 05. 13:41 - csú

Kihívta a rendőrséget Mede Norbert, a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium frissen kinevezett igazgatója szerda este egy iskolai fórumon. Medét az intézmény fenntartója a szülők és a tanárok ellenállása ellenére nevezte ki az iskola élére, ezért sokan úgy vélik, az új igazgatót a Fidesz tette pozícióba. Tény, hogy vezetői képzését a szigetszentmiklósi önkormányzat fizette, bár Mede azt állítja, hazugság, hogy politikai kapcsolatai lennének. A HVG.HU videójának elején az ügy főszereplői szólalnak meg, az "akciójeleneteket" pedig 03:12 perctől láthatjuk. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr74365473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amtra 2012.04.11. 14:21:43

Törvényes és szabályos, csak nem etikus.
Lehetőséget kap a bizonyításra Ő is. Miért???
Ez olyan mintha a világbajnokot kirángatnák az autójából és beültetnék XY-t, minden érintett ellenkezése ellenére. Minden jogi feltételnek megfelel a kinevezett igazgató. Előző hasonlathoz visszatérve, van jogosítványa, versenyengedélye igaz 4-5 évet a pályán kívül töltött. A régi sofőrnek régebbi jogsija van, folyamatosan versenyez (nem is rosszul, országunk 20. legjobb iskolája) mégis az új titán ül a kormányhoz, mert...
És a mert után jön a baj, semmilyen érvet nem tudott a döntéshozó mondani, csak azt, hogy megadjuk a lehetőséget a bizonyításra, Mede Úr részére. Kíváncsi lennék, ha tiszteletre méltó döntéshozó gyerekének az iskolájáról lenne szó akkor is meglépte volna ezt? Ilyen ellenállás közepette nehéz irányítani, szinte lehetetlen.
Egyik serpenyő: nevelő testület ellenállása, szülők ellenállása (ne tessenek hinni a néhány szülő kezdetű mondatoknak), diákok ellenállása. Másik serpenyő: a fenntartó akarata.

amtra 2012.04.11. 14:41:52

Második videó, 7:00-tól szenzációs a szöveg.

amtra 2012.04.13. 08:56:20

Horváth szerda délután is elismerte a tanárok előtt, hogy választottja, Mede Norbert nem tökéletes. Azt is bevallotta, hogy ha majd beadja a normális igazgatói pályázatát, mint az kötelező lesz május 20-ig, egészen biztosan el fogják utasítani, mert Czitával ellentétben nem teljesíti a megfelelő szakmai követelményeket.
süti beállítások módosítása