CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem szégyellik magukat?! A Fidesz most sem kegyelmezett a csepeli közalkalmazottaknak!

2012. augusztus 02. 11:42 - csú

Felkiáltójel-0.jpegSajnos nem tévedtünk.

Miként előzetesen jeleztük a várható fejleményt, csütörtök délután a XXI. kerületi Fidesz-vezérkar hűséges, fejbólintó, gombnyomogató mamelukjaival együtt „a másodfokú tárgyaláson” is „halálra”, megszüntetésre  ítélte az évtizedek óta sikeresen működő Csepeli Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézményt.

A hivatalos helyi szócső, a csepel.hu tudósítása szerint „A képviselők többsége elutasította az ellenzék által benyújtott javaslatot, hogy a Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézményt ne szüntessék meg augusztus 31-én – erről döntött szerdai rendkívüli ülésén a képviselő-testület, melynek összehívását a hét ellenzéki képviselő kezdeményezte. A testület júniusban hozott határozatot az intézmény jogutód nélküli megszüntetéséről.”

A derék Fidesz-mamelukokról leperegtek Borka-Szász Tamás (Demokratikus Koalíció) racionális indokai, és nem hatotta meg őket Dobák István (MSZP) humánumra apelláló érvelése sem. Horváthné Ruby Edit, az intézmény vezetője az utolsó szó jogán kollégái magas színvonalú pedagógiai munkáját emelte ki, hangsúlyozva, ők a jövőben is a csepeliek érdekében szeretnének dolgozni. Azt kérte, a testület adja meg a lehetőséget arra, hogy állami fenntartású intézményként működhessenek a jövőben.

A díszes kompániának, vagyis a kétharmados Fidesz-fülkeforradalmároknak nem kell a magas színvonalú pedagógiai munka Csepelen, és a túlélés lehetőségét is sajnálták a közalkalmazottaktól. Miként korábban, most sem kegyelmeztek. Megerősítették a Csepeli Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézmény megszüntetését a XXI. kerületi fideszes képviselők, majd visszaadták magukat a nyár örömeinek, és nyugovóra tértek. Nyugodtan alhatnak. Nekik van jövedelmük. Nem is kevés…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr664692024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása