CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Száz éves a Csepel SC! Fotókiállítás a Csepeli Munkásotthonban

2012. szeptember 19. 09:44 - csú

Csepel SC 100-logo.PNGA Csepel Sport Club 2012-ben ünnepli magalakulásának 100. évfordulóját. A centenárium alkalmából a Csepel SC Elnöksége  fotókiállítást rendezett a Csepeli Munkásotthon Galéria21 termében. A kiállítás megnyitásán résztvevőket, a klub régi sportolóit, olimpiai és magyar bajnokait, edzőket, a meghívott vendégeket, Tóth Endre a Csepeli Birkózó Club elnöke köszöntötte, majd Buzek László a Csepel SC elnöke mondott ünnepi köszöntőt. A nagy tapssal fogadott beszéd után díjak, elismerések átadására került sor, végül a klub elnöksége fogadást adott a megjelentek tiszteletére, a Csepeli Munkásotthon kis-tánctermében.

A fotókiállítás anyaga a tervek szerint "vándorútra indul"; először a Jedlik Ányos Gimnáziumban, majd a kerület több intézményében is megtekinthető lesz.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr654787470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása