CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Skodáról Chevroletre váltott Werner Péter vezérigazgató

2012. október 01. 00:07 - csú

Werner-Németh-333.pngA Csepel újság értesülése szerint Werner Péter, a Csevak Zrt-t felváltó Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt vezérigazgatója lecseréltette korábbi Skoda szolgálati autóját és Chevroletet rendelt magának. Közpénzből! Mi másból?! Meg is kapta választottját a vezérigazgató. (Igen, olvasóink jól látják: ugyanarról a Werner Péterről van szó, akivel kapcsolatban pénteken már hírül adtuk, hogy Németh Szilárd fideszes polgármester bizalmi embereként, hozzá hasonlóan ő is közpénzből, nyakló nélkül, vagyis kilométer- és költségkorlátozás nélkül kocsikázhat. Akkor még nem tudtuk, hogy a vezérigazgató igényeinek a Skoda már nem felel meg.) A váltást nem verték nagydobra, ellenkezőleg: Werner Péter és kenyéradó gazdája, Németh Szilárd mélyen hallgatott a minőségi cseréről.

A választások után nagy kirúgások voltak a cégnél. Azok, akik véletlenül megmaradtak és az újabb munkatársak pedig látták, amit láttak, tudják, amit tudnak, de hallgatnak. (Rajtuk kívül is vannak még néhány tucatnyian ugyanígy Csepelen, például a polgármesteri hivatalban.) Na, de azért egy ilyen takaros jószágot mint egy Chevrolet csak nem lehet lenyelni. Werner Péter torkán is megakadt.

Úgy tudjuk, a szeptember 27-i képviselő-testületi ülésen az egyik szocialista képviselő kérdezte meg a vezérigazgatót: miért kellett a Skodát Chevroletre cserélni? Werner Péter lakónikus válasza: a Skoda „személyes használatra nem volt alkalmas”. Ellenzéki oldalról egy rövid megjegyzés hangzott el: „Ugye, elhiszi, vezérigazgató úr, hogy amit ön mondott, azt arcpirulás nélkül nem lehet megtenni.” Szerencsére Németh Szilárd már rég nem irulós-pirulós, ülésvezetőként letromfolta az okvetetlenkedő szocialista és DK-s képviselőt, kijelentve: a Skoda lecserélése Chevroletre Werner Péter részéről jogszerű volt. A fideszes polgármester hozzátette: „Werner Péter hozott már annyi hasznot, hogy ki lehet fizetni a Chevroletet.”

A megkukult fideszes falkaforradalmárok e szavak hallatán lesunyták a fejüket, még egymásra sem mertek nézni, nem hogy Németh Szilárdra, aki lezárta a vitát. Ezért aztán már napirenden kívül hangzott el az egyik MSZP-s képviselő minősítése a Werner-Németh duó produkciójáról: pofátlanság. (CSÚ-anzágo)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr234811194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása