CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd mellé nyomott

2012. október 31. 00:05 - csú

Borbély-rész-2_1.PNGHányszor, de hányszor írt már a Csepel újság Borbély Lénárd XXI. kerületi fideszes alpolgármester, országgyűlési képviselő melléfogásairól, hazugságairól! Beszámoltunk arról is, hogy a Parlamentben felszólalásnak álcázott altatót adott elő vagy történelmi paródiát mutatott be. A választási regisztráció alaptörvénybe iktatásánál új műsorszámmal rukkolt elő a szavazás pillanataiban.

Miközben a mellette helyet foglaló csepeli díszpolgár a fejére záporozó kék cédulák miatt tombolt, a Fidesz-kikiáltók az IGEN-t üvöltözték, Borbély Lénárd az elutasítást jelző NEM-gombot nyomta meg a Fidesz javaslatára. Bár sok millió ember küldené az egész regisztrációs felhajtást oda, ahova való, a szemétdombra, ez nem mentség a Fidesz-nyájtól való elkódorgásra.

Borbély Lénárd ‑ elrettenve saját normális tettétől ‑ ijedtében helyreigazította önmagát az országgyűlés elnökénél és jegyzőjénél. A HVG.HU így adta hírül a malőrt: „A választási regisztráció ellen szavazott egy fideszes - Borbély Lénárd véletlenül nyomott mellé.”  Ezzel szemben mi csorbítatlanul közöljük az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott Fidesz-frakciós közleményt: „Borbély Lénárd, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője véletlenül szavazott nemmel a Magyarország Alaptörvényének második módosítása című törvényjavaslat elfogadásánál.  A téves szavazást azonnal jelezte az Országgyűlés elnökének és jegyzőjének.

A (Fidesz-)világ rendje helyreállt. Borbély Lénárd ott folytathatja, ahol, abbahagyta. Türelmetlenül várjuk újabb kabaréjeleneteit. (xinidisz)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr954880172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása