CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ifjú csepeli szakmunkások köszöntése a 20 éves Csertszaknál

2012. november 13. 18:57 - csú

Kőműves.jpgMa délután két órai kezdettel  fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte a Csepeli Erőmű Szak- és Átképző Kft.(közismert nevén: Csertszak Kft) a Csepeli Munkásotthon színháztermében. A zsúfolásig megtelt teremben, először Kosik György igazgató  elevenítette fel a két évtized történetét, majd a Csepel-sziget Általános, Szakképző és Speciális Iskola igazgatója, illetve a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara képviselője köszöntötte a jelenlevőket: iskolaigazgatókat, tanárokat, mestereket, diákokat, meghívott vendégeket. A köszöntők után, fiatal énekesek, táncosok szórakoztatták a közönséget, végül a Csepeli Öregtáncosok Együttese "zárta" az ünnepi műsort.

A műsort követően, a Munkásotthon előterében felállított kopjafára - Sárkány István szavalata után -, felcsavarozták a különböző szakmákban legjobb eredménnyel végző diákok névtábláját. A 20 éves hagyomány szerint a mesterek és tanítványaik - idén, 20 fiatal szakmunkás -, végezték el a kis névtáblák felszerelését. A pályakezdő fiatalokat - asztalosokat, burkolókat, kőműveseket, fodrászokat és más szakmákban végzett -, ifjú szakmunkásokat, Kosik György köszöntötte. Az igazgató ezt követően megnyitotta a  hagyományos pályaválasztási kiállítást. Végül a szerény, de jó hangulatú állófogadáson sokan gratuláltak a 20 éves Kft. vezetőinek, munkatársainak, a most végzett fiatal szakmunkásoknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr624905576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása