CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila szexualitástól túlfűtött, fenyegető üzenete. És neki vajon mit üzennek a csepeliek?

2013. február 05. 06:59 - csú

ÁA-000.pngRejtő Jenő leleplezte a szexuális vádakkal házaló alpolgármestert…

Ábel Attila szexualitástól túlfűtött, bájos üzenetében azonban mással, még súlyosabb dolgokkal is fenyegetőzik. Igaz, riogatott ő már csepelieket akasztófás hátterű beszéddel  meg  egyebekkel is, de most végképp elvetette a sulykot. Azt írja a XXI. kerületi alpolgármester és egy füst alatt helyi Fidesz-elnök, hogy – és ezt szó szerint idézzük - : „Folytatjuk a munkát, Csepel fejlesztését…” Püff neki! Gondoljanak csak bele! Lássuk, miért kell riogatni, rettegésben tartani a csepelieket?

Menjünk sorjában!

Háttér szakmai munkánkba eddig még nem avattuk be olvasóinkat. Most Ábel Attila csepeli Fidesz-elnök, a XXI. kerület  alpolgármestere miatt teszünk kivételt.

Vasárnap egyik állandó szerzőnket, a népszerű VOX-ot akartuk lebeszélni cikke címéről és túlzásairól. VOX azt írta, hogy „Ábel Attila beperli Ábel Attilát” Ezt azért még sem kellene… - jeleztük összes tiszteletünk mellett a szerzőnek, de ő kötötte az ebet a karóhoz, mondván, mi – mármint a Csepel újság, a CSÚ -  lebecsüljük a derék alpolgármestert, mert ő még ennél is többre képes. Az események eleinte VOX-ot cáfolták, mert a hétfői rendkívüli képviselő-testületi ülésen kiderült, hogy Ábel alpolgármester még arra sem képes, hogy betolasson a tanácsterembe, nem hogy beperelje saját magát.

Már-már emeltük a telefont, hogy VOX-ot bocsánatkérésre ösztönözzük, amikor kiderült, nekünk, a CSÚ-nak kell bocsánatot kérni VOX-tól. Ábel elnök, alpolgármester (stb) hétfőn túl ment minden (eddigi) határon, és hol van még a hét vége?! A helyi Fidesz propagandafőnöke ugyanis azt merészeli gondolni, hogy a csepeliek nem olvasnak Rejtő Jenő könyveket. Ha nem gondolná, akkor nem írna le olyan őrült badarságokat, amit még maga sem hisz el, mivel pont az ellenkezője igaz. akkor hát mégis, miért?

Ábel-elnök azt írja „Közlemény: Üzenetet kaptunk” című csepel-hu – n díszelgő disszertációjában, hogy aszongya: „A legaljasabb hazug szexuális vádakkal fogják támadni a csepeli önkormányzat fideszes vezetőit…” Mindjárt melegében meg is nevezi a támadókat, akik nem mások mint a szocialisták. E sorok olvastán – mondanunk sem kell – kiesett a klaviatúra a kezünkből. Minden Rejtő-könyv kedvelő tudja ugyanis, hogy „ha azt akarod, hogy téged ne keressenek a névsorolvasásnál, akkor te olvasd fel a névsort”. Ábel alpolgármester névsorolvasásba kezdett, és mit ad Isten, mindjárt az MSZP-vel indított. Erős indítás, de nem kellett volna.

A Fidesz által generált politikai gyűlölködés helyi ismerői ugyanis pontosan tudják, hogy Ábel elnök másodállásban a Fidesz csepeli méregforrását, a csepel.infót gondozza. Ott pedig napok óta a helyi MSZP elnök ellen folytatnak gyomorforgató, a női becsületet, a jó erkölcsöt és a levéltitkot egyaránt lábbal tipró hajszát Ábel elnök-alpolgármester pribékei. Mivel az oldal Ábel alpolgármestertől elválaszthatatlan, napnál világosabb, hogy miért ő kezdte el a „névsorolvasást”. Azt hiszi, hogy így a saját szégyenét, gyalázatát letagadhatja! Rejtő Jenő azonban leleplezi a szexuális vádakkal házaló alpolgármestert. Egyelőre sem kedvünk, sem energiánk nincs arra, hogy kutassuk, mit akar kezdeni Ábel alpolgármester a saját és a Fidesz politikájába kevert „szexuális vádakkal”?! Tartunk attól, hogy hamarosan kiderül…

Ábel Attila szexualitástól túlfűtött, bájos üzenetében mással, még az előzőnél súlyosabb dolgokkal is fenyeget. Riogatott ő már csepelieket akasztófás hátterű beszéddel meg  egyebekkel is, de most végképp elvetette a sulykot. Azt írja, hogy – és ezt szó szerint idézzük - : „Folytatjuk a munkát, Csepel fejlesztését…”

Még más se hiányzik! Ábel-propagandista alpolgármester elnöki üzenetét lefordítva ugyanis ez annyit jelent, hogy a fülke-falkaforradalmi  fideszes garnitúra a szocialista városvezetés által megkezdett munkák befejezésén kívül semmit sem akar csinálni. Ábel elnök úrnak és állandó tettestársainak halvány derengése sincs arról, hogy mit kezdjenek Csepellel hatalmi tébolyuk kiélésén, a kirúgásokon, a hetedhét határból összeszedett haverok alkalmazásán, a funkció- és jövedelemhalmozáson kívül.

A csepeliek az Ábel-közleményt olvasva csendben, higgadtan, szerényen azt üzenik Ábel alpolgármesternek, elnöknek, propagandistának (stb), hogy nem kérnek a Fidesz-tébolyból, a kirúgásokból, a funkcióhalmozásból  és a vele járókból sem. Ennyi! Többet nem üzentek. De ha még egyszer azt üzenik…

anzágo

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr725062995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2013.02.05. 10:56:54

Érdekes hogy pont a nagyon keresztény társulat repül rá mindíg céltalanul a szexes kifejezésekre.
Elsőként talán Antall József fakadt ki az általa mikiegereknek nevezett újsáírókra, mely szerint "nekik szexuális kielégülést okoz, ha támadják a kormányt", amire Gádor Iván a kor és az akkori MH nagyszerű publicistája reagált: "Kívánom a Miniszterelnök Úrnak mindazt az élvezetet, amit nekem e cikk megírása okozott."
Ehhez képest ha egy kicsi ember farkast kiált (szexuálisan persze), szóra sem érdemes.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.02.08. 13:57:52

Mi a baja helyi Goebbelsnek? Nyílt titok, hogy mit művelt Erdélyben , ahol nem csak az emlékei maradtak, hanem még az órája is.. :o)
Vagy van ennél súlyosabb is?
Mondjuk, biztos van alapja , mert ezt a trükköt Féregh Szilárd már elsütötte 2010-ben..
süti beállítások módosítása