CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fehéren, feketén: fotópályázat a cigány-magyar együttélésről

2013. február 09. 01:11 - csú

Cigány-magyar.PNGA Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ) Fehéren::Feketén – Felelősen a cigány-magyar együttélésről címmel fotópályázatot hirdet. Az 1.500.000,- Ft összdíjazású pályázatra társadalomábrázolás, szociofotó témakörben várnak pályamunkákat, melyek a címre reflektálva a Kárpát-medencében élő cigányság és magyarság mindennapjait mutatják be. A pályázat mindenki számára nyitott. Beküldési határidő: 2013. március 17.

Eredményhirdetés az azonos címmel rendezett konferencia keretében lesz, várhatóan 2013. április 12-én, Budapesten. A pályázat válogatott anyagából a MAKÚSZ kiállítást rendez.

A pályázat elérhető: www.makusz.hu/fotopalyazat

Főtámogató: Magyar Művészeti Akadémia

Együttműködő partnerek: Mathias Corvinus Collegium, Századvég Alapítvány

A zsűri tagjai: Sára Sándor filmrendező, a zsűri elnöke; Kopek Gábor fotográfus, a MOME rektora; Benkő Imre fotográfus; Nándorfi Máté képszerkesztő, MTVA/MTI; Száraz Miklós György író.

Forrás: 21. kerületi hírhatár, MTI/OS

Szólj hozzá!
Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr395070199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása