CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ron Werber Csepelen

2013. február 20. 21:44 - csú

Ron Werber.jpgA csepeli szocialisták weblapja számolt be arról, hogy Szenteczky Jánosnak, a szervezet helyi elnökének meghívására Csepelen járt az MSZP kampányszakértője, Ron Werber.

A pártelnök a program bevezetőjében elmondta:   "a csepeli szocikat az elmúlt hetekben nem túl fantáziadúsan azzal vádolták, hogy a Ron Werber-i gyűlöletkampányt folytatják a Fiidesz ellen. Akkor legalább ismerjétek meg Ron Werbwert." A híradás szerint a találkozón az önkormányzati választásokra készülő szocialista képviselő-jelölteknek Ron Werber kifejtette, hogy a következő választásokon a Fidesz legyőzése nem képzelhető el az MSZP nélkül. Ezért óriási a felelőssége minden szocialista képviselőjelöltnek és  a demokrácia oldalán álló összes aktivistának. Mindnyájan vegyék komolyan a munkájukat, és lelkiismeretesen végezzék el a kampányfeladataikat.

Győzelmi receptek nincsenek! Csak a szisztematikus munka, az építkezés és az utcai jelenlét mutathatja meg a választóknak a pártszervezet valódi erejét. Forrás: csepelimszp.hu 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr185094984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása