CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

TUDJON RÓLA! (4.)

2013. február 23. 04:44 - csú

Kérdőjel-más.PNGTUDJA, HOGY:

> a Felcsúton, a miniszterelnök szülőfalujában működő Puskás Ferenc Labdarugó Aka-démia 3 milliárd forintos állami támogatást kapott saját stadionja felépítéséhez? A miniszterelnök felesége magánbirtokai mellett található létesítmény a tervek szerint 3000 néző befogadására lesz alkalmas, és építését adókedvezménnyel is támogatta tavaly a két-harmados többséggel rendelkező Fidesz parlamenti frakciója;

> a kormányszóvivő, Giró-Szász András volt cége, a Századvég-csoport, tavaly 3,1 milli-árdos szerződést kötött a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal? Minden valószínűség szerint nagy terjedelmű tanulmányokat, elemzéseket, stratégiai alapvetéseket kell a cégnek ezért az összegért cserébe „leszállítani”. Egyébként ez a 3,1 milliárd forint például a  mentők állami támogatásának ötszöröse, de fedezné 1900 pedagógus éves átlagos nettó kerestét is

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr635099261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2013.02.23. 13:59:18

Tudja ön, hogy gyakorlatilag bezárásra itéltetett a Csepelen több mint húsz éve működő nemzetközileg elismert Burattino iskola, mivel a kormány szégyenletes oktatáspolitikájának köszönhetően az iskola nem kapja meg az eddigi állami támogatást?

csú 2013.02.23. 14:24:50

@magánzó és kamikáze: Köszönjük a jelzést! Közzétettük a hírt.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.02.23. 16:10:59

Na, erre mit mond az iskola-és egyéb gyilkos Féregh Szilárd? Vagy ezt is a szocik akarták bezáratni?? Óvodát is bezárat , gyerekekt is tönkre tesz, de neki nem számít. Így mulat egy didesz magyar úr... Hogy szakad volna a feje (az a paplan) az anyjába! Vagy legalábbis lett volna szecskavágó az anyja p..a, amikor szülte ezt a tetvet... Mi van Ábelka szerelmi kalandjaival? Miért nem kérdezik meg erről (is) Horváth urat, akit Németh-jó fideszes szokás szerint - kicsinált és félreállított, amikor már nem kellett neki?
süti beállítások módosítása