CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vádemelés egy csepeli ügyben

2013. június 14. 01:23 - csú

Paragrafus-2.jpgA közszolgálati televízió híradójának közlése szerint az ügyészség  hűtlen kezelés ügyében emelt vádat Szenteczky János, a Csevak Zrt volt vezérigazgatója, az MSZP csepeli elnöke ellen a XX-XXI. és XXIII. kerületi bíróságon.  Bagoly Bettina, a Fővárosi főügyészség szóvivője elmondta, a volt vezérigazgató a vád szerint a képviselő-testület felhatalmazása nélkül egy önkormányzati épületet ingyen adott használatba a Csepeli Ifjúmunkás Sportegyesületnek, és ezzel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozott az önkormányzatnak. Szenteczky János a közszolgálati tv-híradó kérdésére válaszolva kijelentette:  nem követett el bűncselekményt, az ügyet politikai támadásnak tartja.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr945360514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.06.16. 18:54:31

Érdekes, anno egy ügből mekkora purparlét csinált az MSZP- az illető kilépett a frakcióból, lejáratták, követelték a megkövezését. Most nem hallok ilyet sem Szenteczky, sem Takács úr esetében sem.. Helyesen , persze, mert ez tényleg politikai támadás,csk a kettős mércét valahogy nem szeretem ésnem értem..
süti beállítások módosítása