CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lövöldözés volt az Üllői úton, a Fidesz-székház védője is érintett

2013. július 05. 09:42 - csú

Lövöldözés.jpgA Blikk információi szerint két szigethalmi társaság keveredett összetűzésbe szerdán az Üllői út és a Haller utca kereszteződésénél. A lap úgy tudja, a ferihegyi reptér irányából száguldva, egymást leszorítva érkezett egy Toyota terepjáró és egy BMW a Heim Pál Gyermekkórház elé, ahol a két kocsiból baseballütővel és vascsővel ugráltak ki az emberek, és még lőfegyver is előkerült.

A lap értesülései szerint a szemben álló felek között volt Sz. Ferenc is, aki az FTC labdarúgóklub biztonsági cégének vezetője (a fideszes klubelnök Kubatov Gábor, az FTC és Szőke viszonyáról ez a cikkünk szól). Ő nemrégiben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy fellépett a Fidesz-székház udvarára betörő diákokkal szemben. A férfit korábban egy pénzváltó – amúgy munkaadója – meggyilkolásáért elítélték, erről a történetről részletesen olvashat a hvg.hu cikkében. 

A Blikk úgy tudja, a mostani lövöldözés azért tört ki, mert az ügy másik résztvevője, J. János korábban megtámadta Sz. Ferenc egyik emberét.

Szemtanúk szerint a BMW végül azelőtt elmenekült a helyszínről, hogy a rendőrök kiértek volna, de a résztvevők közül néhányan a VIII. kerületi kapitányságon önként jelentkeztek.

A Nagyvárad téri csomópontnál kamera is rögzítette a történteket, egyelőre pedig egy gyanúsított van az ügyben, J. János, aki ellen garázdaság miatt indítottak eljárást. A kihallgatott fér­fiak azt állították, hogy csak riasztófegyverrel tüzeltek.

Forrás: Blikk és HVG.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr915392028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása