CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Akkor most ki lép fel és kilép le augusztus 20-án Csepelen?

2013. augusztus 19. 10:16 - csú

Kérdőjel-más_7.PNGMár július 8-án ünnepi meghívó jelent meg a csepel.hu-n 2013. augusztus 20.Szent István ünnepe Csepelen, egész napos családi program a Daru dombon címmel. A meghívót közölte a Csepeli Hírmondó július 17-i és augusztus 15-i száma is. A programok között, örömmel olvastuk, hogy 14.30 órakor magyar népzenei koncert lesz a Gázsa zenekarral, s fellép a Csepel Táncegyüttes. Korai volt az örömünk...

A csepel.hu augusztus 19-én ismét megjelentette a meghívót a hírportál első oldalán, megjelölve az eredeti közlés dátumát is. Alatta, a szöveg baloldalán, az eredeti meghívó kicsinyített képe, mellette a Kedves csepeliek! kezdetű szöveg. Még egyszer megnéztük a programot. Kár volt. Az eredeti meghívóban változatlanul szerepelt a Csepel Táncegyüttes, míg a meghívó mondat alatt részletezett programban már kimaradt, helyette a Csepeli Öregfiúk fellépése van jelezve. Mindkettőt szeretjük, mégis van néhány kérdésünk a programkészítőkhöz:

1) Akkor most melyik együttes lép fel a Daru dombon, augusztus 20-án?
2) Ki változtatta meg, és miért a programot?
3) A csepel.info, a fideszesek által fenntartott hírblog, augusztus 7-én, megjelentette a meghívót, hivatkozva a csepel.hu-ra (ahol egyébként aznap nem jelent meg ezzel kapcsolatos hír), már a Csepeli Öregtáncosok fellépését jelenteti meg. Ha a két blog szerkesztője, már akkor tudta, hogy változás lesz a programban, miért nem tájékoztatta a Csepeli Hírmondó szerkesztőit? Vagy ennyire mindegy, hogy ki lép fel augusztus 20-án? Netán ennyire lebecsülik a két együttest?

Ja, és miért nem mond ünnepi beszédet az ünnepen, Németh Szilárd fideszes polgármester? Holnap nem lesz Csepelen, a Daru-dombon, az általa vezetett önkormányzat ünnepségén? Ez lesz az ő lelépője?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr505466681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása