CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kérdés Németh Szilárdhoz: Hogyan sikerült trafikokat kiénekelni Csepel fideszes vezetőitől?

2013. augusztus 29. 05:55 - csú

Némszil-golyó-156_1.pngMa délután három órakor a Sétáló utca és a Petz Ferenc utca sarkán talán megtudjuk…

A  Csepel újság információi szerint Szilágyi Péter országgyűlési képviselő, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért szakpolitikusa és Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért szakpolitikusa sajtótájékoztatót tart. Ennek címe: Kérdés Németh Szilárdhoz! Hogyan sikerült öt trafikot kiénekelni Csepel fideszes vezetőitől?

***********************

Egyelőre ennyit tudunk a tervezett sajtótájékoztatóról.  A többit majd délután...De addig is exkluzív értesülésünket szintén megosztjuk olvasóinkkal. A Szent Imre téri terror házához közel álló forrásaink szerint a trafikügyi kérdés címzettje (képünkön) – polgármesteri, fővárosi képviselői, országgyűlési képviselői, pártmegbízotti és rezsikommandós parancsnoki teendői ellátása miatt – nem vesz részt a sajtótájékoztatón.  Ezért érdeklődéssel várjuk a felvilágosítást arról, hogy ki lehet az a dalnok, aki képes volt nemzeti dohányboltoknak hajlékul szolgáló   helyiségeket kiénekelni a fülkeforradalmárok vezette csepeli politikai, gazdasági szervezetek felelős potentátjaitól. Csak tippelni tudunk, és a végén még el is találnánk...Talán megtudjuk azt is, hogy Németh Szilárdnak mi a kedvenc száma, és azt ki énekelte el neki ekkora üzleti sikerrel. Nem utolsó sorban érdekel bennünket az is, hogy – akár a Repülj páva  népzenei verseny keretében – a csepeliek érdekében ki és mikor húzza el Németh Szilárd és állandó tettestársai nótáját.?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr455482464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stüncike 2013.08.29. 19:03:13

Nem csupán palcsotomi jár itt jól, hanem szilárdka és haverjai is a lőrinci, kissé meleg polgármesterrel karöltve. Még az utcát is elsőként, ahol lakik úgy elintézte, mint a másik jómadár. Igsz sz felbetonoztatts, ez a mákvirág, meg a vizet vezetteti el. Jó lenne, ha már őt vezetnék el a büdös fr...ba.
süti beállítások módosítása