CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Köll ez nekünk? Németh Szilárd verésre készül, az újabb csepeli botrányán már túl van

2013. szeptember 23. 05:55 - csú

Döbrögi NSZ-221.pngNémeth Szilárd Lúdas Matyi akar lenni, bár a csepeliek és a Szent Imre téri terrorházában ( a polgármesteri hivatalban) dolgozók Döbrögi uraságot látják benne...

Rendőrök, rájuk hajazó, ütő eszközökkel, gumibottal vagy tomfával felfegyverzett közterület-felügyelők hada, szabadnapos, civilbe bújtatott biztonsági őrök, aláíróíveknek álcázott Kubatov-listák fogadták a közönséget pénteken a csepeli KMH-ban. Foghíjas széksorokban ülő nézők előtt Németh Szilárd (Csepel jelenlegi fideszes polgármestere, egyik honatyája és fővárosi képviselője, a rezsikommandó vezetője, stb.... a nem kívánt tisztség – választással törlendő) saját maga jelentette be, hogy a rezsicsökkentés új elemmel, a veréssel bővül. A Királyerdei Művelődési Házban tartott pénteki fórum után helyszíni tudósítója erről tájékoztatta a Csepel újságot. Valójában nem is egy verés lesz, hanem három, ami azért szép teljesítmény egy fülkeforradalmártól, ha nem ütnek vissza neki. Ha mégis visszacsapnak a rezsikommandós főnöknek, akkor bizony szép botrányos verekedés kerekedhet a Németh-féle fenyegetés teljesítéséből.

A Csepel újság tudósítója szerint a kezdeti várakozás unalomba és közönybe torkollott. A Fidesz előzetesen ellenzékiek, az Együtt 2004 aktivistáinak „rendzavaró," botrányt okozó demonstrációjával riogatta és csalogatta a közönséget. A közönség és a botrány is összejött. A közönség részvételéről már szóltunk, a botrányt viszont  nem az ellenzékiek, hanem a két főszereplő: Németh Szilárd és a meghívott díszvendég, Rogán Antal, a Belváros polgármestere, az országgyűlés Fidesz-frakciójának és a parlament gazdasági bizottságának vezetője okozta.

Botrányos volt, amit egyesült erővel műveltek. Bár eredetileg a rezsicsökkentésről lett volna szó, de ezt megelőzően kortes beszédekkel egymást és a főnöküket dicsérgették. Németh Rogán talpát nyalta, Rogán pedig Némethnek hízelgett, majd pedig a duó egyesült erővel Orbán Viktort és kormányát dicsőítette. Szerencsére Rogánnak – állítólag – Németországba indult a repülőgépe, így ő egy idő után a színpadon biodíszletet játszó, egy mukkot sem szóló Borbély Lénárd alpolgármester társaságában - diszkréten jobbra eltávozott a szeánszról. Addigra már Németh és Rogán is kikommunistázta magát, sőt a belvárosi ficsúr bejelentette a nagy titkot, hogy a Fidesz-féle, a gránitnál is szilárdabb, 2011 óta csak hatszor módosított alaptörvénybe rögzítik a rezsicsökkentést.

Németh Szilárd magához ragadta a szót és a mikrofont, de úgy, hogy el sem eresztette. Időnként egy-egy felszólaló számlagondjainak felemlegetésével zavarta meg a nagygyűlést, de ezek csak múló pillanatok voltak. A kommandós polgármester fáradhatatlanul szidta, becsmérelte a szocialistákat és a közüzemi szolgáltatókat.

A mozivászon előtt csak késve érzékelte a szökdöső, fogyatkozó közönséget, a lankadó figyelmet. Amikor észrevette, akkor kijött az adu-ásszal. Emelt hangon (megfigyelők szerint üvöltve) bejelentette, hogy nem fogják hagyni az áram-, a víz- és a gázszolgáltatók, de a kukások packázását sem. A jövőben háromszor verjük le rajtuk, ha a zembereket be akarják csapni – mondta a szerepzavarba került szónok. Ettől kezdve ugyanis nehezen lehetett eldönteni, hogy a ki beszél, ki hörög a mikrofonba: Németh, a polgármester, Szilárd, a rezsikommandós vagy személyesen a Lúdas Matyi álarcát felöltő Döbrögi uraság.

Rezsicsökkentős fórum-20130920.PNGA hivatalos helyi fideszes szócsövekben azóta megjelentek a tudósítások a pénteki szeánszról. Azokból is látható, hogy a csepeliek a KMH-ban csak alárendelt szerepet kaptak, de szóhoz nem jutottak. A Csepel újság szakmai szolidaritásból a fotósokért és Ábel Attiláért, a bejárathoz kiültetett alpolgármesterért aggódik. (Az előbbiekért jobban!!!) Ábel úr szerkesztésében ugyanis  a csepel.hu-ban és a csepel.infóban is zsúfoltságról értekeznek, a közölt fotók (a tényekről nem is szólva) ennek az ellenkezőjét bizonyítják. A lényeg, persze nem ez, hanem a fenyegetés, amely Németh Szilárd műve. Csepel Lúdas Matyinak álcázott Döbrögije már az öklét lendíti, mondván : „Rezsi ököl, vasököl, odasújt, ahova köll"

Tessék mondani: KÖLL EZ NEKÜNK?
(Csepel újság –anzágo)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr895528219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása