CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szakított Liptai Claudia és 14 évvel fiatalabb csepeli szerelme

2013. november 16. 05:59 - csú

1047.jpg

Zord politikai és közéleti információk után végre más hírek is terjednek a csepeli polgármesteri hivatalból. Íme:

                                                      

Három hónapig tartott Liptai Claudia és a nála 14 évvel fiatalabb Csepeli Polgármesteri Hivatal kabinettagjának, Szabó Benjáminnak a szerelme. A műsorvezető megerősítette a szakítás tényét a Borsnak és leszögezte, hogy nem a korkülönbség, hanem az egymásétól teljesen eltérő érdeklődési kör miatt szakítottak.

                                                      

Valami nem úgy passzolt, mint ahogy azt szerettük volna. Nem a korkülönbség – ahogyan azt sokan szeretnék meglovagolni –, nem az egymással eltöltött idő hiánya, az érdeklődési kör nem volt ugyanaz. Én sajnálom a legjobban, de megtanultam, hogy a boldogság annyi helyen meglelhető. Ha ránézek az alvó kislányomra, nevetek a barátaimmal, vagy csak tudom, egészséges vagyok – nyilatkozta LiptaClaudia. (Forrás: Bors és Celeb365)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr915635852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása