CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János: A csepel.info csúnyán bepalizta a Magyar Nemzetet

2013. november 26. 12:17 - csú

Álarcos Ábel Attila-felirattal.png„Itt a harmadik vádemelés az MSZP elnök ellen” címmel jelentetett meg írást november 25-én az mno.hu. A cikk a csepel.info-ra hivatkozva közli a "friss szenzációt”. Pedig csak arról van szó, hogy a nagymúltú országos napilap, mint csuka a műcsalira, ráharapott a "friss" hírre. Nagy bajban lehet a csepeli Fidesz, ha már ilyen módszerekhez kell folyamodnia. Ha már a másfél évvel ezelőtti "ügyeket" próbálják újként eladni.

                            

Lelki szemeimmel látom magam előtt, ahogy vasárnap este válságtanácskozást tartanak a fideszes vezetők: nem elég, hogy az elmúlt napokban a sajtó „rászállt” a fideszes csókos ügyvédi megbízásokra, még a fóti választást is elbukták! Sürgősen kell valami, amiről írni lehet! Ami elterel! Valami, amiben mszp-s vezetőt ekézhetnek, lehetőleg olyat, aki választási esélyes. És ha még egy ügyvédet is hírbe lehet hozni – ennél többet kívánni sem lehetne…

                                      

És ekkor bejelentkezik Ábel Attila, az eminens kis agitprop, aki az alpolgármesteri feladatai helyett bírósági tárgyalásokra jár, hogy első kézből tájékoztathassa kedves olvasóit (illetve saját magukat) a csepel.info nevű hitelesnek nem mondható hírportálocskán!

                                  

Alázatosan bejelentkezik tehát, hogy van neki egy anyaga, ami megfelelne az összes kritériumnak. Egy baj van csak vele, hogy már lassan másfél éves… Sebaj, gondolták a döntéshozók! Majd legfeljebb kitakarják a dátumokat is, mintha személyiségi jogi óvatosság vezérelné őket - remélve, hogy a nagy múltú napilap nem veszi észre, hogy behúzzák a csőbe.

                                                      

De mi is történt valójában?

                                                      

Még tavaly nyáron Hőrich Ferenc ügyvéd és én levelet kaptunk a csepeli bíróságtól, aminek mellékleteként volt olvasható a most szenzációként bejelentett („Itt a harmadik”) 2012. július 25-én kelt vádirat is! Aztán teltek a napok, majd a hetek és a hónapok. Sőt, az évforduló is letelt már, de a bíróság csak nem akarta kitűzni a tárgyalást! És még most sem azért írunk erről az egészről, mert a bíró kitűzte volna a tárgyalást... Nem irigylem azt az ügyészt, akinek ebben a piti rágalmazási "tyúkperben" az államot kell képviselnie - súlytalan és megalapozatlan bizonyítékokkal...

                                      

Több kérdést is fel lehet tenni.

                                                        

Vajon milyen hiteles tájékoztató az, aki 16 hónapon keresztül ül egy híren, hogy azt akkor hozhassa nyilvánosságra, amikor az a leginkább szolgálja az aljas szándékait?! Vajon milyen hiteles ember az, aki a saját politikai oldalán működő, nagy múltú újság szerkesztőit is képes politikai indítékkal megvezetni egy álhírrel úgy, hogy kitakarja a turpisságot leleplező dátumokat a nyilvánosságra hozott iratokból?! De megszületett a "friss" hír, amivel csak egy apró baj van: leközlésével a Magyar Nemzet is beállt azoknak a sorába, akik ráugranak a kamu hírekre.

                                                     

Biztos vagyok abban, hogy ha ezután Ábel Attila bármilyen hírrel keresi meg az országos napilapot, legalább három szakemberrel fogják megvizsgáltatni, hogy vajon újra csőbe akarja-e őket rántani ez a rafinált kis alpolgármester?!

                                                  

Az általam leírtak bizonyítékaként itt olvasható a bíró levele és a hozzá csatolt vádirat az eredeti dátumokkal és az érkeztető pecséttel úgy, ahogy másfél éve minden fél megkapta. A Magyar Nemzet szellemiségével nem értek egyet, de mint egy régi országos napilapot ezen úgy miatt sajnálok.

                           

Forrás: Szenteczky János weblapja

                                                                  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr295657601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása