CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs a több milliós csepeli prémiumokról

2013. december 19. 05:05 - csú

Pénzcsap-1_3.jpgTényleg jobban teljesít az ország, már az önkormányzati cégeknél is milliós prémiumokat osztogat a csepeli Fidesz. Azzal még nincs is gond, hogy a pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak megszavaznak 30-40 ezer forintos egyszeri utalványt, hiszen az ott dolgozók tényleg alacsony fizetésért végzik a munkájukat. Azonban az atlatszo.hu adatai szerint a Csepeli Városgazda vezetője 6.060.000 forint jutalmat kapott 2013-ban, a Csepeli Városgazda további vezetői pedig összesen 10 millió forint jutalmat és vezetői pótlékot vettek fel! Mindezt azok után, hogy csalónak, gazembernek, bűnözőnek állítottak be mindenkit Csepelen, aki korábban akár csak egy forint jutalmat is felvett. Kedves Polgármester Úr! Akkor börtönt és bilincset emlegetett, szóval akkor legyen következetes és kérje ezt most is az érintettekre!

A hír persze nem egyedüli, hiszem a rendkívül magas színvonalú és független (sic!) helyi médiát kezelő Csepeli Városkép vezetője például 5.040.000 forintos jutalmat kapott. Ráadásul Németh Szilárdnak még van bátorsága kiállni a kamerák elé, hogy a következőket mondja: „ez járt neki". És persze ártatlan arccal bejelenti, hogy a jövőben majd nem engedélyezi a jutalmak kifizetését, mert rendbe kell tenni az országot. Arról nem is beszélve, hogy Németh Szilárd még sajnáltatja is magát a havi másfél milliós fizetése miatt, hiszen mellé nagyvonalúan nem vett fel jutalmat. Gratulálunk az önzetlenség ilyen nemes megnyilvánulásához. Azért megleszünk nélküle 2014 után.

Végül pedig már csak egy rövid kérdésem lenne: Werner úr szerződését eddig nem látta Polgármester Úr? Ha nem, akkor talán nem ártana néha Csepellel is foglalkozni, és nem mindenféle számlacsaló haknival járni az országot, vagy épp' megint egy újabb szélsőjobbos szobrot, emléktáblát, emlékpadot avatni valahol a nagyvilágban. Ha pedig látta, akkor memóriazavar esete forog fenn. Mondjuk erre van már gyógyszer.

Szabó Szabolcs,

az Együtt-PM Csepel-Soroksár-i szervezetének jelöltje,

a kormányváltó szövetségben

(www.facebook.com/szaboszabolcs.e2014)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr805695507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása